30 november 2017: Symposium Healthy Workplace

30 november 2017: Symposium Healthy Workplace

Het Lectoraat Facility Management van het Kenniscentrum NoorderRuimte aan de Hanzehogeschool in Groningen organiseert op 30 november het symposium Healthy Workplace.

Het Kenniscentrum Noorderruimte van de Hanzehogeschool nodigt vakinhoudelijk betrokken professionals van harte uit om deel te nemen aan het eerste symposium van de Innovatiewerkplaats Healthy Workplace. Tijdens het symposium wordt u ingelicht over de eerste onderzoeksresultaten en de toekomstplannen. U ziet hoe het living lab vorm krijgt en hoe er real live wordt getest. Een aantal sprekers voorzien u voorzien van kennis rondom de 'gezonde werkplek'. 

Tijdens het congres geven onder andere Gerard Kemkers en Elizabeth Nelson invulling geven aan het onderdeel kennis. Gerard vergelijkt een gezonde werkstijl met topsport en Elizabeth deelt de uitkomsten van haar wetenschappelijke veldexperimenten op het gebied van licht, groen, ontspanning, voeding en beweging. 

Op dee website vindt u meer informatie over het programma en de sprekers. Verder kunt u zich hier aanmelden. Wilt u meer informatie over de innovatiewerkplaats, kunt u contact opnemen met Jan Gerard Hoendervanger.


Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 30 november 2017permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven