24 april 2019: Round Table ‘Groene waterstof voor Mobiliteit en Vastgoed’

24 april 2019: Round Table ‘Groene waterstof voor Mobiliteit en Vastgoed’

SWP, de EV Cooperatie en Twinning Energy organiseren een Round Table over het thema ‘Waterstof voor Mobiliteit en Vastgoed’. Een actueel thema met grote beloften voor de ontwikkeling van een circulaire werkomgeving.

De rondetafel-gesprekken van SWP zijn strategisch, holistisch en integraal. Dus niet sectoraal, technisch, maar vanuit het perspectief van de behoeften van de eindgebruiker. De samenstelling van de groep deelnemers aan een Ronde Tafel van SWP is altijd verrassend breed en volledig gericht op ‘elkaar aanvullende kennis’. De focus ligt bij deze Ronde Tafel op de gebruiksmogelijkheden van groene waterstof. Expert Arjan de Putter verzorgt de introductie. Het gezamenlijk uitgangspunt is de ontwikkeling  van een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving. De fysieke, mentale en virtuele plek waar HR, IT, Mobiliteit, Vastgoed en FM samenkomen. Het doel van deze Ronde Tafel is een gezamenlijke conclusie over de toekomst van de mogelijkheden voor gebruik van waterstof in de genoemde sectoren. Ter inspiratie zal een waterstofauto aanwezig zijn en kan een waterstoftankstation bekeken worden.

Na introductie door Arjan de Putter worden drie stellingen besproken:

  1. De eigenschappen van een waterstofauto maken hem als lease-auto aantrekkelijker dan een elektrische.
  2. Met een eigen groene waterstofinstallatie kan elk gebouw zichzelf van energie voorzien.
  3. 1. + 2. maakt de transitie van een leasevloot vanaf twintig auto’s al aantrekkelijk. We gaan nu samen bestellen!

De Ronde Tafel wordt gehouden op 24 april in bij Infram in Maarn. Tijdens de Ronde Tafel worden foto’s en geluidsopnamen gemaakt voor kwalitatief hoogwaardige publicatie in de mediakanalen van Smart WorkPlace. Een verslag van een eerdere Ronde Tafel is HIER te lezen.

Interesse in deelname aan deze Ronde Tafel? Stuur een mail naar Fred@SmartWP.nl.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

woensdag 24 april 2019permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven