Nieuws

In 2025 minimaal 33% gerechten volledig plantaardig 

In 2025 minimaal 33% gerechten volledig plantaardig 

In 2025 is minimaal 33% van de gerechten in Sodexo bedrijfsrestaurants volledig plantaardig. Dat is een van de kortetermijndoelen van deze organisatie om in 2040 volledig klimaatneutraal te zijn.

Maak kennis met The Food Office

Maak kennis met The Food Office

The Food Office en Smart WorkPlace werken samen aan een jaarlijks onderzoek over catering in de werkomgeving. Maar wie is The Food Office eigenlijk? En waarom zijn zij de juiste partij om dit onderzoek te doen?

Van monument tot kantoorgebouw

Van monument tot kantoorgebouw

De wil om gehuisvest te worden of te blijven in een karakteristiek monumentaal gebouw is groot. Maar hoe maak je een monument klaar voor de toekomst zonder afbreuk te doen. In deze blog van HEVO lees je er alles over.

Duurzame schoonmaak: waar hebben we het over?

Duurzame schoonmaak: waar hebben we het over?

Tijdens de WorkPlace Xperience waren bezoekers live aanwezig bij de opnames van CSU’s nieuwe podcastserie ‘Sustainable Hero Talks’. In deze aflevering: alles over duurzame schoonmaak.

City Table: Een kritische blik op data is noodzakelijk

City Table: Een kritische blik op data is noodzakelijk

Professionals uit verschillende gemeenten togen af voor een sightseeing van de werkomgeving van gemeente Utrecht en deelname aan een Round Table over het gebruik van data in de werkplek.

Whitepaper: Zo creëer je een dynamische leeromgeving

Whitepaper: Zo creëer je een dynamische leeromgeving

Alles over het inrichten van dynamische (onderwijs)instellingen. In dit gratis Whitepaper van Bureau vandervorm leer je hoe je een dynamische leeromgeving maakt en zie je direct concrete voorbeelden uit de praktijk.

Terug naar boven