Jaarlijks onderzoek naar eten en drinken 

<span>Jaarlijks onderzoek naar eten en drinken </span>

The Food Office en Smart WorkPlace bundelen hun krachten in een nieuw jaarlijks onderzoek naar de kwaliteit van eten en drinken als onderdeel van het facilitaire proces in de werkomgeving.

In een tijd waarin de kwaliteit van werkplekfaciliteiten steeds meer van belang is waar het gaat om de gezondheid van de medewerkers hebben Smart WorkPlace (SWP) en The Food Office het initiatief genomen onderzoek te doen naar eten en drinken in het facilitaire werkveld.

The Food Office, een bureau met veel expertise in catering en vending voor bedrijven en organisaties, benadrukt het belang van hoogwaardige voedingsmomenten voor medewerkers en studenten. Het bevorderen van deze momenten draagt niet alleen bij aan het welzijn, maar verhoogt ook de algemene tevredenheid binnen de werkomgeving. Smart WorkPlace heeft als missie het bevorderen van de gezonde en duurzame werkomgeving door middel van het ontwikkelen van kennis en kennisdeling.

Doel 

Het gezamenlijke onderzoek van The Food Office en Smart WorkPlace heeft als doel objectieve en actuele inzichten te bieden in de huidige staat van eten en drinken binnen de facilitaire sector. Met een focus op innovatie en relevantie streeft dit initiatief ernaar jaarlijks verrassende resultaten te presenteren die directe waarde bieden aan zowel opdrachtgevers als cateraars. Tevens biedt dit onderzoek een platform aan cateraars om hun unieke eigenschappen uit te lichten.

Onderzoeksproces

De komende maanden worden relevante gegevens verzameld die bijdragen aan het realiseren van maximale impact van eten en drinken in de werkomgeving. De strategische benadering hierbij is gericht op zowel kwantitatieve als kwalitatieve data-analyse om zo een gedegen fundament voor toekomstige discussies binnen de branche te leggen.

Dit onderzoek is bedoeld voor een breed scala aan belanghebbenden:

  • opdrachtgevers die streven naar optimalisering van hun facilitaire diensten;
  • cateraars die hun dienstverlening willen onderscheiden door innovatie en kwaliteit;
  • beleidsmakers geïnteresseerd in trends omtrent voedingsconsumptie op de werkplek.

Toekomstperspectief

Dit initiatief belooft niet alleen invloed uit te oefenen op hoe faciliteiten worden beheerd, maar stimuleert daarbij duurzaamheid, gezondheid, en welzijn door middel van betere voedingskeuzes. De samenwerking tussen Smart WorkPlace en The Food Office vormt een belangrijke stap richting verbeteringen in ons dagelijks eet- en drinkgedrag op werk- of studielokaties.

Het onderzoek vormt een fundament voor toekomstige innovaties binnen het domein van corporate catering services. Door jaarlijks terugkerende inzichten kunnen relevante stakeholders continu inspelen op veranderende behoeften waardoor ze niet alleen voldoen aan huidige eisen maar ook anticiperen op toekomstige trends.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Meer artikelen van The Food Office

Naar het overzicht

Terug naar boven