Jamie Douw

Jamie Douw

Experts SWP.

Functie:Adviseur Facilitair & Huisvesting
Organisatie:Rever
Telefoon:06 118 083 45

E-mailadres:
Website:

Ik ben adviseur facilitair & huisvesting binnen Rever. Vanaf dat ik ben afgestudeerd in Facility Management ben ik eigenlijk al bezig met de integrale visie op huisvesting. Hoe kunnen we (werk-)omgevingen creëren die aansluiten bij de manier waarop mensen werken, de organisatie en de (facilitaire) processen?

De afgelopen jaren heb ik bij Rever diverse dienstverleningen op de kaart gezet, waardoor we nog beter vanuit verschillende invalshoeken naar onze ontwerpen/projecten kijken. Dit heeft onze integrale procesaanpak versterkt. Ik adviseer onze opdrachtgevers over hoe zij hun huisvesting toekomstbestendig kunnen inrichten op basis van de behoeftes van de organisatie en de gebruikers. Dit doen we door het houden van workshops met gebruikersgroepen, het verzamelen van data, het maken van analyses en al deze informatie samen te voegen tot een onderbouwd programma van eisen en een huisvestingsadvies. Hierin werken we nauw samen binnen de verschillende disciplines en projectteams binnen onze organisatie.

Ik vind het belangrijk dat we (werk-)omgevingen creëren waar mensen blij van worden, dat we verwachtingen overtreffen én dat de werkomgeving duurzaam is. Wanneer we opdrachtgevers tevreden maken met werkomgevingen die écht werken, dan is het project voor mij geslaagd.

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven