Over Smart WorkPlace

Smart WorkPlace zet als kennisplatform de stap naar de duurzame en gezonde werkomgeving. Een werkomgeving die voor het welzijn en het werkgeluk van de gebruikers van belang is. Bevlogen professionals zijn bij dat proces betrokken. Denk onder andere aan Human Capital Managers en Vitaliteitsmanagers, maar daarnaast aan de Human Resource Manager, Vastgoedmanager, Facitlity Manager, Mobiliteits- en Duurzaamheidsmanager.

Het hybride werken ontwikkelt zich snel. Steeds meer wil en kan de eindgebruiker zelf de locatie en het moment van productie bepalen. Een werkomgeving moet dan overal beschikbaar zijn. In een vorm die past bij de doelstellingen van een organisatie en de individuele behoeften en competenties van haar medewerkers, klanten en partners.

Workplace Management

Deze ontwikkeling leidt naar integraal management waar diverse disciplines bijeen komen: Workplace Management. Deze integrale aansturing bevordert de realisatie van de duurzame en gezonde werkomgeving. De functionaris die uitvoering geeft aan dit integrale beleid is vanzelfsprekend de Workplace Manager.

Kennisplatform

Het kennisplatform Smart WorkPlace brengt vanuit een integrale visie samen met haar partners kennis over innovaties, inzichten en onderzoeken. Deze kennis draagt bij aan het realiseren van een duurzame en gezonde werkomgeving. Naast het delen van kennis verbindt en activeert Smart WorkPlace haar partners. De partners van Smart WorkPlace leren zodoende van elkaar, stellen elkaar vragen en werken samen in projecten. Dat is in het belang van alle gebruikers van de werkomgeving.

Naast dit kennisplatform is Smart WorkPlace ook organisator van de jaarlijkse WorkPlace Xperience en de activiteiten van de WorkPlace Academy en betrokken bij het platform Gemeentehuisvesting en Campus Day. 

    

 Over Smart WorkPlace    Over Smart WorkPlace    Over Smart WorkPlace   Over Smart WorkPlace

 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook
Terug naar boven