Zo Werkt Het maakt beste hybride werkgevers bekend

Zo Werkt Het maakt beste hybride werkgevers bekend

Harrier (0-20 medewerkers), Bconnect (20-50), Hanzestrohm (50-200) en Menzis (200+) zijn de vier beste hybride werkgevers van Nederland. Dat heeft Zo Werkt Het op 14 juni bekendgemaakt.

Zo Werkt Het ging in 2022 op zoek naar de beste hybride werkgevers van Nederland. Honderden werknemers nomineerden hun werkgevers met de meest uiteenlopende en bijzondere inzendingen. Nadat op 7 juni de regiowinnaars bekend waren gemaakt maakte jurylid Petrouschka Werther, directeur duurzame mobiliteit bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, op 14 juni de vier landelijke winnaars bekend.

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een initiatief van de vijftien mobiliteitsregio’s in Nederland: Breikers (Metropoolregio Amsterdam), Slim & Schoon Onderweg (regio Arnhem-Njmegen), SmartwayZ.NL (Zuid-Nederland), Twente Mobiel, Zuid-Limburg Bereikbaar, Regio Zwolle Mobiel, IJmond Bereikbaar, Anders Reizen, Goedopweg (regio Utrecht), Zuid-Holland Bereikbaar, Werk Slim, Reis Slim (regio Leeuwarden en Friesland), Groningen Bereikbaar, Provincie Gelderland, Brabant Mobiliteitsnetwerk en Drenthe reist duurzaam.

De mobiliteitsregio’s zijn mobiliteitsnetwerken die organisaties advies op maat kunnen geven op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit. Via het netwerk kunnen ze ook in contact komen met organisaties die met dezelfde mobiliteitsthema’s bezig zijn. Om van elkaar te leren of om, bij vraagstukken rond bereikbaarheid van een bedrijventerrein bijvoorbeeld, zelfs samen op te trekken.

De netwerken organiseren allerlei regionale acties, campagnes, inspirerende lezingen en events. Ook ontwikkelen ze begrijpelijke whitepapers en andere producten waarmee organisaties hun kennis op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit binnen no time helemaal actueel hebben. De netwerken zijn er voor iedereen die zich binnen een organisatie bezig houdt met zakelijke mobiliteit, zoals directie, Workplace Managers, HR Managers en Facilitair Managers.

De website Zo Werkt Het is een landelijk platform waarop alle campagnes en tools van de mobiliteitsregio’s samenkomen. Op de website van Zo Werkt Het zijn handige tools verzameld zodat werkgevers op een simpele manier kunnen werken aan een betere mobiliteit voor hun organisatie. Ook zijn er interviews met werkgevers die vertellen over hun ervaringen en hoe ze omgaan met flexibel werken en slim reizen.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven