16 mei 2018: Driedaagse leergang over strategische partnerships aangaan

16 mei 2018: Driedaagse leergang over strategische partnerships aangaan

mei18

Strategische partnerships aangaan in de outsourcingindustrie kan veel opleveren voor beide partijen. Om te kijken of dit interessant kan zijn is het model Vested ontwikkeld. 

Dit model voor strategische partnerships in de outsourcing-industrie is ontwikkeld aan de Universiteit van Tennessee door het team van Kate Vitasek. In dit businessmodel staan de voordelen voor beide partijen centraal en wordt een strategische relatie opgezet die gebaseerd is op vertrouwen, gefocust op resultaat en bedoeld voor de lange termijn.

Tijdens de Driedaagse Vested Executive Education Course, die van 16 tot en met 18 mei wordt gehouden, wordt duidelijk gemaakt hoe het model precies in elkaar steekt. Founding Partner van Smart WorkPlace ISS biedt de gelegenheid om deel te nemen aan deze leergang. Na deze driedaagse is men in staat om een strategische samenwerkingsovereenkomst met wederzijdse voordelen op te zetten en kan men een stappenplan realiseren om tot een Vested-overeenkomst te komen.

ISS heeft sinds mei 2017 een op Vested gebaseerde samenwerking met Accenture en zij faciliteren deze leergang van 16 tot en met 18 mei 2018. Kijk hier voor meer informatie en inschrijven. 

Bron: ISS

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

woensdag 16 mei 2018permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven