2 oktober 2020: Digitaliseren in tijden van crisis

Digitaliseren in tijden van crisis. Dat is het thema van de BIM Loket D-Day op 2 oktober. Tijdens het interactieve online event wordt ook de DigiDare Award uitgereikt.

De BIM Loket D-Day is gericht op koplopers en beslissers rond digitalisering in de gebouwde omgeving. De ‘D’ van de D-Day staat voor Digitaal | Data | Delen | Durven | Doen! In de kern gaat digitalisering volgens BIM Loket namelijk niet over technieken en standaarden, maar over een andere manier van werken en organiseren, het doorbreken van ‘oude’ culturen en over het toevoegen van financiële én maatschappelijke waarden. Kortom: het gaat over veranderen. 

Na de plenaire aftrap van de BIM Loket D-Day kunnen deelnemers kiezen: de diepte induiken met een van de specialistische onderwerpen tijdens vier sessierondes, of zich laten informeren over de strategische thema’s in het live studioprogramma.

Aan het eind van de BIM Loket D-Day wordt de DigiDare Award uitgereikt. De DigiDare Award is een prijs voor personen of partijen die een cultuur van digitale samenwerking bevorderen. De DigiDare Award 2019 werd gewonnen door UBA Bouw uit Uithoorn. De prijs werd uitgereikt tijdens de BIM Loket D-Day op 4 oktober 2019 in het BIMHUIS in Amsterdam. Inzenden kan tot en met 14 september.

Het complete programma van de BIM Loket D-Day van 2 oktober 2020 vindt u hier. Deelname is gratis. Registratie sluit op 28 september.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

vrijdag 2 oktober 2020permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven