10 oktober 2023: City Table XL: samenwerken aan de toekomst van gemeentelijke werkomgevingen

10 oktober 2023: <span>City Table XL: samenwerken aan de toekomst van gemeentelijke werkomgevingen</span>

De Gemeente Amsterdam is gastheer van de eerste City Table XL op dinsdag 10 oktober 2023. Dit initiatief biedt een platform voor inspirerende keynotes en discussies over actuele huisvestingsthema's bij gemeenten.

Na het succes van de afgelopen drie City Tables bij de gemeenten Tilburg, Groningen en Haarlem, is het nu de beurt aan de Gemeente Amsterdam om gastheer te zijn voor de spraakmakende City Table XL, die een volle dag, van 10:00 tot 16:00 uur, zal plaatsvinden.

Er worden diverse cruciale onderwerpen behandeld, waaronder de impact van hybride werken, de transformatie naar circulaire werkruimten en de veranderende huisvestingsstrategieën binnen gemeenten.

Programma

Het programma voor de dag is als volgt:

10.00 - Het evenement begint met een warm welkom door Wim Kooyman, gastheer van de dag.

10.05 - Willem van der Kolk, Manager Huisvesting Gemeente Amsterdam, over ‘de huisvestingsambities van de Gemeente Amsterdam na Covid’

10.40 - Jacqueline Schlangen, directeur Center for People and Buildings, over ‘de houdbaarheid van het hybride werken: Allemaal vrij? Iedereen blij?’

11.15 - Een forumgesprek met Willem van der Kolk en Jacqueline Schlangen o.l.v. Wim Kooyman

12.00 - Lunch

14.00 - Rico Berveling, Adviseur Duurzaamheid Gemeente Rotterdam, spreekt over Duurzaam Vastgoed

14.30 - Wouter Dreimüller, partner TwynstraGudde, zal zijn inzichten delen over sturen op huisvesting van waarde

15.00 - Een tweede forumgesprek met Rico Berveling en Wouter Dreimüller.l.v. Wim Kooyman

16.00 - Het evenement wordt afgesloten met een netwerkborrel

Exclusief evenement

City Table XL is een exclusief evenement voor partners van GemeenteHuisvesting (Smart WorkPlace) en belooft een waardevolle gelegenheid te zijn om expertise te delen en innovatie te stimuleren binnen gemeentelijke werkomgevingen. Het biedt een platform voor professionals om samen te werken aan de toekomst van gemeentelijke werkomgevingen. 

Wil je meer informatie ontvangen over het Kennisplatform Gemeentehuisvesting en de eventuele deelnamemogelijkheden? Neem contact op met Dirk van Gemert, via dirk@smartwp.nl.  

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

dinsdag 10 oktober 2023permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven