Campus Day

Campus Day

dinsdag 18 juni 2024

Direct aanmelden

Op 18 juni wordt de 5e editie van Campus Day gehouden. Het thema is 'Verbindingen mogelijk maken'. Keynote Rob van Gijzel had een belangrijke rol bij de totstandkoming van de High Tech Campus en spreekt daarover.

De campus als katalysator om verbindingen mogelijk te maken en te benuttenCampussen zijn hotspots waar de universitaire wereld, het bedrijfsleven en de overheid elkaar vinden. Juist de verbinding tussen deze partijen is de sleutel tot succes van een campus. Maar hoe komen deze verbindingen tot stand? Hoe komen werkt matchmaking en samenwerking? Wat zijn de valkuilen hierbij? En wat is de route naar het gezamenlijk verhogen van sociaaleconomische waarde, het verbeteren van de innovatiekracht en het stimuleren van ontwikkeling van mensen en organisaties op de campus? Daarover gaat Campus Day op 18 juni.

Direct aanmelden

Tijd Programmaonderdeel
08:00 uur Hub Campus Day open en gelegenheid om te werken en te ontmoeten
11:00 uur Rondleiding High Tech Campus
12:00 uur Lunch en netwerken
13:30 uur Welkom door moderator
Wim Kooyman
13:35 uur Keynote presentatie
Rob van Gijzel
14:15 uur Workshopronde 1 | Keuze uit onderstaande workshops

Bekijk de inhoud van alle workshops hieronder.

14:15 uur Workshop #1: Bouwstenen voor een succesvolle campusontwikkeling en samenwerking
Marjan Schuitema, Jeroen Tazelaar

Wat maakt een campus tot een succes? En wat maakt een campus meer dan het zoveelste bedrijventerrein? Wat zijn de succesfactoren en hoe betrek je de juiste partijen? Aan de hand van een analyse van diverse campussen in Nederland zijn succesfactoren en leerpunten geïnventariseerd. Dit heeft geleid tot bouwstenen voor campusontwikkeling. Deze bouwstenen gaan over identiteit, samenwerking, organisatie, financiering en verdienmodellen. Graag gaan we in gesprek over deze bouwstenen.

14:15 uur Workshop #2: Datagedreven verduurzamen is niet alleen een dataverhaal maar bovenal een mensverhaal
Jasper Roosendaal, Sjors van Gool

Betrouwbare en bruikbare ESG-data wordt steeds belangrijker om gericht te kunnen sturen op duurzaamheidsbeleid. Een urgente drijfveer hiervoor is toenemende Europese wetgeving, zoals bijvoorbeeld de CSRD (ESG-reporting). De toenemende wetgeving hiervoor raakt ook educatieve instellingen zoals campussen en hun vastgoedportefeuilles. Veelal is er veelvoud aan data en systemen in deze organisaties, maar leert de praktijk ons dat het een uitdaging is om de juiste informatie op een gestructureerde wijze jaar in jaar uit efficiënt en kwalitatief goed te kunnen leveren.

Ervaring leert dat het succes van een weerbarstige ESG-strategie niet alleen afhankelijk is van kwalitatief betrouwbare data, maar juist staat of valt door de mensen en systemen achter de data. In deze sessie, gegeven door Royal HaskoningDHV, delen we onze ervaringen aan de hand van een aantal casussen uit de praktijk met focus op de verduurzamingstrategie. We bieden concrete handvatten voor het ontwikkelen van een datagedreven organisatie, dat data beschouwt en behandelt als waardevolle asset om zoveel mogelijk waarde te creëren, net als financiën en de gebouwen zelf.

14:15 uur Workshop #3: Samen (leren) werken
Pauline van Raaij

Het samenbrengen van mensen met diverse expertises, rollen en achtergronden in een gelegenheidsteam is niet altijd eenvoudig. Focus op de verschillen kan een sterke samenwerking in de weg staan. Hoe omarm je deze verschillen, zodat je samen waarde creëert? Hoe leer je van elkaar? In deze interactieve sessie overbruggen we verschillen en leer je hoe een krachtig team kan ontstaan als je hier op de juiste manier aandacht aan besteedt. Aan de hand van de lessons learned uit de praktijk gaan we aan de slag met samen (leren) werken!

14:15 uur Workshop #4: Een duurzame campus ontwikkelen: de kansen en uitdagingen
Renee Dooyeweerd

Het voldoen aan duurzaamheidsambities wordt steeds belangrijker. Hoe kun je een duurzame campus ontwikkelen? Wat betekent het om dit samen met bijvoorbeeld een ziekenhuis, universiteit of andere partijen te doen? Welke mogelijkheden en kansen biedt het voor zo’n grote portefeuille, en in een innovatieve omgeving, om te verduurzamen? En wat zijn de specifieke uitdagingen? Schuif aan en krijg de unieke kans om de visie te horen van het Erasmus MC én in gesprek te gaan met de directe betrokkenen, waaronder Rik Dalmeijer (programmadirecteur Grondexploitatie & Campusontwikkeling). Samen bespreken we hoe we de campus kunnen optimaliseren op het gebied van gebruik van faciliteiten, de staat van de gebouwen, inrichting van omgeving, energievoorzieningen, samenwerking en rolverdeling tussen verschillende stakeholders.

15:15 uur Wisseling workshops en koffiebreak
15:30 uur Workshopronde 2 | Keuze uit bovenstaande workshops

Zie de inhoud van alle workshops hierboven.

16:30 uur Netwerkborrel
17:30 uur Einde Campus Day
Royal HaskoningDHV
TwynstraGudde
AT Osborne
Aestate

Interesse in sponsoring van Campus Day? Neem contact met ons op.

Stap 1:
Welkom

Het invullen van de registratiemodule neemt slechts enkele minuten in beslag.

Al geregistreerd, maar je inschrijfbevestiging kwijt?

Verstuur de bevestiging opnieuw

Je gegevens
Dieetwensen diner
Je eventcode

Aanmelding
195.00 (excl. BTW)

Belangrijk 
Als deelnemer ga je akkoord om op de deelnemerslijst te komen en dat deze gedeeld kan worden met de sprekers en partners.

 
Gegevens verwijderen & opnieuw beginnen

Stap 2:
Contactgegevens

Jouw volledige naam en de naam van de organisatie worden op de toegangsbadge vermeld. Wij vragen je deze op correcte wijze in te vullen, hiermee profileer je je namelijk onder de bezoekers.

Je gegevens (vervolg)
Organisatie

Jouw gegevens worden gebruikt voor het toesturen van informatie over evenementen van Smart WorkPlace B.V., lees de volledige privacyverklaring.

Stap 3:
Adresgegevens

N.B. We vragen standaard om de factuurgegevens, ook als je je via een kosteloze uitnodiging registreert. Dit in verband met de inschrijfvoorwaarden.

Adresgegevens
incl. toevoegingen

Factuurgegevens
Factuuradres
incl. toevoegingen

Stap 4:
Betaling

Controleer je gegevens alsjeblieft.
Klopt er iets niet? Ga dan terug naar stap 3 om de gegevens te wijzigen.

Betaalmethode
Jouw bestelling
Product Totaal
Subtotaal
BTW 21%
Totaal
Jouw factuurgegevens
Organisatie
Afdeling
T.a.v.
Adresregel 1
Adresregel 2
Land
PO-nummer
E-mailadres

Stap 5:
Controleren

Als alle gegevens kloppen kan je op Afronden klikken om je inschrijving te bevestigen en een eventuele betaling te doen.
Pas dan is jouw registratie afgerond en ontvang je jouw inschrijvingbevestiging per e-mail. 

Extra e-mailadres voor bevestiging inschrijving

De bevestiging zal verstuurd worden naar . Wil je de inschrijvingbevestiging ook op een ander e-mailadres ontvangen?

Bijzonderheden
Akkoord
Jouw badge(s) - controleer je gegevens

Bevestiging opnieuw versturen

Vul onderstaande velden in, indien de gegevens voorkomen in het systeem wordt jouw inschrijfbevestiging opnieuw verzonden.

Terug naar boven