2 november 2023: Save the date: SWP Congres 

 2 november 2023: Save the date: SWP Congres 

'Slimme Gebouwen – Gezonde Gebruikers’ is het thema van het SWP Congres op 2 november.

Dit thema lijkt een vanzelfsprekende twee-eenheid, maar dat is veelal niet het geval. Het gemis van een integrale aansturing maakt dat investeringen snel verloren gaan en het beoogde doel niet wordt bereikt. Hoe kunnen Slimme Gebouwen en Gezonde Gebruikers in één adem worden genoemd? Wat is daarvoor nodig? Wie heeft daar invloed op?

Hoe innovaties op het gebied van duurzaamheid, gezondheid, hybride werken, technologie en sociale verbinding succesvol kunnen worden geïmplementeerd leer je op deze dag. Spraakmakende keynotes èn interactieve workshops bieden je concrete handvatten om zelf met een integrale strategie aan de slag te gaan.

Keynote-spreker is Jaco van Noppen, directeur Facility Management en Real Estate van de TU Delft Campus. In maart dit jaar werd Jaco gekozen tot ISS WorkPlace Manager of the Year 2023. Het SWP Congres staat onder leiding van dagvoorzitter Vincent le Noble. Naast andere keynote-sprekers bestaat het programma uit 16 workshops, elk met aansprekende user-cases uit de praktijk.

Het SWP Congres wordt gehouden bij de Pyth in Utrecht.

Noteer alvast 2 november in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Haal je tickets hier

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 2 november 2023permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven