Ontdek wat er te zien is op de WorkPlace Xperience

Ontdek wat er te zien is op de WorkPlace Xperience

Kennisdeling doen we tijdens de WPX 2024 dankzij topsprekers, designers en partners. Ontdek in dit artikel een deel van wat er allemaal te ontdekken is op de WorkPlace Xperience 2024.

Schrijf je in voor de WorkPlace Xperience 2024

Keynotes

Marianne Timmer - Als sporter bereikte Marianne de absolute top. Daarna werd ze schaatscoach en ontdekte haar talent in het verbinden van mensen. Tegenwoordig geeft Marianne lezingen aan bedrijven en organisaties over haar route naar haar gouden medailles, en deelt zij ongeziene, subtiele zaken die heel cruciaal zijn en hoe je ze aanpakt om prestaties af te dwingen. Een dag ontspanning en nader tot elkaar komen, gekoppeld aan presteren en plezier.

Ranomi Kromowidjojo - Olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo spreekt op de WorkPlace Xperience over haar levenslessen naar succes. Hoe werk je aan geluk en aan het realiseren van je doelen in je werk? Ranomi vertrouwde haar levenslessen toe aan het papier van het boekje dat ze overal mee naar toe nam. Met haar ervaringen wil zij nu mensen helpen: “Iets waardevols meegeven aan mensen, bijvoorbeeld in het bedrijfsleven. Over omgaan met tegenslagen, met collega’s, vervelende situaties. Hoe vorm je jouw mindset, waar word je gelukkig van, wat wil je met je leven? Ik kan tips en tools aanreiken om persoonlijke groei te stimuleren.”

Sprekers

Eelco Voogd - Samen met zijn compagnon Ilya Devèrs, oprichter en eigenaar van Reworc. Zijn organisatie stuurt op het werkgeluk van medewerkers. Vanuit zijn functie als Chief Happy Customers stelt Eelco dat Reworc ‘het meest menselijk gerichte softwareplatform ter wereld is om de totale workplace experience te optimaliseren’. Het unieke van de Reworc-propositie is volgens hem dat letterlijk álle medewerkers worden bevraagd – en niet zoals veelal gebeurt slechts een zeer beperkt deel van de medewerkers in een aantal focusgroepen. “Reworc staat voor echte inclusiviteit en voor een echte menselijke benadering”, aldus Voogd.

Chris Huijbrechts - Chris startte zijn carrière als aannemer maar vond zijn ware passie in projectmanagement, een vakgebied waarin hij sinds 2004 excelleert en waar hij zich sinds 2016 als Senior Projectmanager bij Solved voor inzet. Hij werd in 2011 partner bij Solved projectmanagement. Zijn expertise ligt in het soepel leiden van projecten, waarbij hij samen met het projectmanagement-team zorgt dat verhuizingen en verbouwingen succesvol en conform de wensen van de opdrachtgever verlopen.

Designers

Rob de Haas - Het is voor De Haas niet de eerste keer dat hij het onderwerp effectief vergaderen beetpakt: wereldwijd trainde en inspireerde deze expert al meer dan 25.000 mensen op het gebied van onder andere zakelijke creativiteit en effectief vergaderen. Hij schreef boeken: ‘Praktijkgids online vergaderen. Anders verbinden, beter presteren’ (2020) en ‘Ongewoon goed vergaderen. Slimmer. Korter. Inspirerender.’ (2015). En staat nu op de WorkPlace Xperience als designer.

Willem Sterkenburg - De rol van duurzaamheid. Als designer legt Willem Sterkenburg op WPX 2024 de nadruk op integraal afval- en grondstoffenmanagement. Dat is volgens hem “Een kleine stap terug in de keten, maar een grote sprong vooruit in duurzaamheid”.

Ontdek meer

Het volledige programma van WorkPlace Xperience is te zien op de WorkPlace Xperience website. Lees meer over designers, keynotes en sprekers in het WorkPlace Xperience E-zine.

Wil je dit evenement niet missen? Schrijf je dan hier in.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven