Ontmoet de sprekers en keynotes van de WorkPlace Xperience

Ontmoet de sprekers en keynotes van de WorkPlace Xperience

Kennisdeling doen we tijdens de WPX 2024 dankzij topsprekers, designers en partners. Ontdek in dit artikel een deel van wat er allemaal te ontdekken is op de WorkPlace Xperience 2024.

Schrijf je in voor de WorkPlace Xperience 2024

Keynotes

Richard van Hooijdonk – Wat wordt de impact van de digitalisering, AI, robotisering en bio- en neurotechnologie op de leef- en werkomgeving? Daarover leer je alles dankzij trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk. De wereld van werken en leven verandert en daarmee ook de toekomst. Richard van Hooijdonk vertelt een verhaal dat inspireert, vragen oproept en schreeuwt om antwoorden.

Inge Diepman – Inge Diepman vervult als dagvoorzitter een cruciale rol tijdens de WPX 2024. Want kennisdelen lukt alleen bij voldoende interactie en dankzij goede inhoudelijke gesprekken tussen professionals. Diepman zorgt ervoor dat de goede vragen worden gesteld: “Je kunt op een toneel of voor een camera staan omdat je graag iets wilt vertellen, je kennis wilt verspreiden of mensen wilt amuseren. Ik pak het podium omdat ik houd van het verhaal dat anderen vertellen.”

Sprekers

Francesco Franchimon – Francesco Franchimon heeft een installatietechnische achtergrond waarbij hij in zijn afgeronde promotie-onderzoek (2009) zich geconcentreerd heeft op public health engineering. Zo heeft hij in de COVID-19 pandemie via verschillende kanalen vak- en wetenschappelijke publicaties, radio, televisie en kranten zijn bijdrage heeft geleverd aan de rol van ventilatie en luchtreiniging als beheersmaatregel tijdens een pandemie.

Felicia Koning “Anderen zinvol verder helpen” is wat Felicia drijft. Als consultant bij HEYDAY Consultancy helpt zij facilitaire organisaties bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering om, zo de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen en de toegevoegde waarde voor de organisatie te vergroten. ‘Slim, leuk en samen’ is de manier is waarop zij dat het liefste doet.

Designers

Rob de Haas - Het is voor De Haas niet de eerste keer dat hij het onderwerp effectief vergaderen beetpakt: wereldwijd trainde en inspireerde deze expert al meer dan 25.000 mensen op het gebied van onder andere zakelijke creativiteit en effectief vergaderen. Hij schreef boeken: ‘Praktijkgids online vergaderen. Anders verbinden, beter presteren’ (2020) en ‘Ongewoon goed vergaderen. Slimmer. Korter. Inspirerender.’ (2015). En staat nu op de WorkPlace Xperience als designer.

Willem Sterkenburg - De rol van duurzaamheid. Als designer legt Willem Sterkenburg op WPX 2024 de nadruk op integraal afval- en grondstoffenmanagement. Dat is volgens hem “Een kleine stap terug in de keten, maar een grote sprong vooruit in duurzaamheid”.

Ontdek meer

Het volledige programma van WorkPlace Xperience is te zien op de WorkPlace Xperience website. Lees meer over designers, keynotes en sprekers in het WorkPlace Xperience E-zine.

Wil je dit evenement niet missen? Schrijf je dan hier in.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven