Anca Gosselink

Anca Gosselink

Experts SWP.

Functie:Plv directeur en programmamanager
Organisatie:Center for People and Buildings

E-mailadres:
Website:

Anca Gosselink is programmamanager bij het kenniscentrum Center for People and Buildings (CfPB). Zij coördineert de onderzoeken in de partnerprogramma’s waaronder het programma voor de Fysieke Werkomgeving Rijk. Thema’s in de huidige onderzoeksprogramma’s zijn gericht op besluitvormingsprocessen en bouwstenen voor integrale huisvestingsstrategieën, gebruik en beleving van innovatieve werkomgevingen en wijzen van (samen)werken. Met dit onderzoek probeert zij organisaties en de gebruikers te doordringen van het belang van evidence based kennis bij het nemen van beslissingen.

Anca is als antropoloog gespecialiseerd in de wijze waarop mensen samenwerken in de werkomgeving. Vanuit die kennis biedt ze met haar collega’s binnen het CfPB wetenschappelijk gevalideerde antwoorden op de vraag op welke wijze de werkomgeving kan bijdragen aan de werkprocessen en aan de strategische doelen van de organisatie. Zij wijst daarbij op het belang van een discipline-overschrijdende aanpak van vraagstukken. Een verantwoorde huisvestingstrategie is gebaat bij een integrale benadering van huisvesting, FM, HRM en ICT.

Geregeld spreekt Anca op congressen en geeft zij workshops. Zij heeft ook aan diverse wetenschappelijke en niet-wetenschappelijke publicaties binnen het vakgebied meegewerkt. Vanuit haar langjarige ervaring staat Anca mede aan de basis van de vele instrumenten die het CfPB biedt bij het realiseren van een goede werkomgeving voor iedereen.

Social Media

Linkedin   

Thema's

Onderzoek

Naar het overzicht

Terug naar boven