Bart de Jong

Bart de Jong

Experts SWP.

Functie:Directeur
Organisatie:Young Group
Telefoon:06-41736411

E-mailadres:
Website:

Bart de Jong (1990) is senior projectmanager/adviseur en heeft in 2007 Young Group opgericht als directeur/eigenaar. Door de jarenlange ervaring met scholengemeenschappen, vastgoed, overheden en kantoren bestaat Young Group uit een hecht team met verschillende expertise gebieden binnen huisvesting en facilitair.

Voor opdrachtgevers zoals overheden, schoolbesturen, onderzoeksinstituten en universiteiten begeleidt Bart als programma- / procesmanager huisvestingstrajecten en politiek complexe bestuurlijke processen op bestuurs- en directieniveau.

Zo werkt hij in een huidige opdracht als programmamanager bij de TU Delft aan de huisvesting voor de faculteit Natuurwetenschappen. Een omvangrijk meerjarig huisvestingsprogramma dat bestaat uit zowel instandhouding, revitalisatie en nieuwbouwprojecten als herinrichting van de processen op gebied van huisvesting, facility en veiligheid. De totale omvang is een programma is ruim 350 miljoen en kent een doorlooptijd van ruim 10 jaar. Naast dit programma werkt Bart ook mee als projectmanager huisvesting aan het masterplan VO-onderwijshuisvesting in Alphen aan den Rijn voor o.a. stichting Scope scholengroep en stichting Scala college en Coenecoop College aan de realisatie van 7 VO schoolgebouwen en 2 Sportgebouwen in een periode van 6 jaar.

In het verleden heeft Bart gewerkt aan huisvesting projecten zoals de nieuwbouw van het Erasmus MC, SRON, Universiteit leiden en diverse locaties van stichting ZAAM. Daarnaast is Bart actief als adviseur op gebied van huisvesting en facilitair in het VO en PO onderwijs.

Bart heeft Accountancy & Control gestudeerd aan de UVA. Hij beschikt over een groot netwerk en heeft affiniteit met vastgoed en facilitair in het maatschappelijk domein met een achtergrond van finance en control.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven