Bert Bagijn

Bert Bagijn

Experts SWP.

Functie:Algemeen Manager
Organisatie:De Vos Ergonomics
Telefoon:030-6356006

E-mailadres:
Website:

Sinds 2001 ben ik werkzaam bij De Vos Groep. De Vos Groep bestaat ruim 55 jaar en is een facilitaire dienstverlener met een breed pakket aan activiteiten, waaronder schoonmaak, glas- en gevelreiniging, catering, detachering van receptiemedewerkers, specialistische reiniging van datacenters, ondersteuning bij in-en externe verhuizingen van kantoren, detachering van monteurs kleine blusmiddelen en onderhoudsmedewerkers brandmeldinstallaties, van beheerders tot onderhoudsdeskundigen BMI en als laatste en zeker niet de minste de inrichting van ergonomische werkplekken.

Dit is een expertise, welke valt onder De Vos Ergonomics, waar ik sinds 2006 verantwoordelijk voor ben. Destijds bestonden de voornaamste diensten uit kabelmanagement, computerreiniging en de ondersteuning bij in- en externe verhuizingen. Tegenwoordig leveren wij totaalpakketten van advies voor de hybride ergonomische kantoor- en thuiswerkplek, de levering van alle bijbehorende producten tot aan de montage en oplevering van de projecten.

Met 9 enthousiaste en fijne collega’s (commerciële binnendienst, projectleiders, accountmanagers en onze magazijnbeheerder) op onze centraal in Nederland gelegen locatie in Houten en 20 bevlogen en vakkundige kabelmanagementmedewerkers als onze ambassadeurs door heel Nederland leveren wij onze diensten en producten aan onze opdrachtgevers.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven