Charlotte Extercatte

Charlotte Extercatte

Experts SWP.

Functie:Eigenaar/oprichter
Organisatie:AmbassadorWise
Telefoon:06-14223052

E-mailadres:
Website:

Charlotte Extercatte helpt organisaties die voorop willen lopen in de nieuwe economie. Haar bureau Ambassadorwise heeft ruim 10 jaar ervaring met de praktijkformule om versneld te transformeren naar een toekomstbestendige organisatie met de kracht van ambassadeurs.

Samen met MVO Manager van het Jaar 2018 Geanne van Arkel en hun team werken ze voor de landelijke pioniers in overheid en bedrijfsleven. De projecten leiden tot verassende innovaties en nieuwe business modellen, grote besparingen, trotse medewerkers en tevreden partners. Charlotte is analytisch, mensgericht en helpt organisaties aan slimme concepten.

In 2019 werd AmbassadorWise door GreenQuest als een van de landelijke pioniers genomineerd en als enige partij met een visie op de rol van de menselijke factor van transitiethema’s.

Begin 2021 start de nieuwe Fasttrack Fast Forward to 2030 waarin zij directies en programmamanagers helpen met het uitnutten van onderbenut potentieel op de werkvloer in slimme netwerken van ambassadeurs in deze Decade of Action.

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven