Eelco Voogd

Eelco Voogd

Experts SWP.

Functie:Chief Happy Customers
Organisatie:Reworc
Telefoon:06 46 48 23 45

E-mailadres:
Website:

Eelco Voogd is, samen met zijn compagnon Ilya Devèrs, oprichter en eigenaar van Reworc dat concreet stuurt op het werkgeluk van medewerkers.

Vanuit zijn functie als Chief Happy Customers stelt Eelco dat Reworc ‘het meest menselijk gerichte softwareplatform ter wereld is om de totale workplace experience te optimaliseren’. Het unieke van de Reworc-propositie is volgens hem dat letterlijk álle medewerkers worden bevraagd – en niet zoals veelal gebeurt slechts een zeer beperkt deel van de medewerkers in een aantal focusgroepen. “Reworc staat voor echte inclusiviteit en voor een echte menselijke benadering”, aldus Voogd. “Natuurlijk kunnen sensoren je ook data verschaffen over menselijk gedrag, maar observeren is toch wat anders dan in gesprek gaan met. Bij Reworc is het motto veeleer: als je mensen begrijpt, kun je betere werkomgevingen voor ze ontwerpen. En begrijpen komt vanuit helder hebben wat ze doen, waarom ze het doen en wat ze ermee willen bereiken.”

Zowel Voogd als Devèrs zijn ervan overtuigd dat werk in de toekomst alleen maar complexer en dynamischer zal gaan worden, en dat managers, ontwerpers en consultants meer dan ooit behoefte zullen gaan krijgen aan handvatten om daar sturing aan te geven. Om die reden richt de Reworc-software zich op meerdere domeinen: werkstijl, werkritme, werkervaring en tot slot werkwaarden.

Voogd: “We merken ook bij opdrachtgevers: je kunt op basis van onze data inspelen op allerlei ontwikkelingen – van health & wellbeing tot security awareness en van het inrichten van werkplekken tot het aantrekken van talent. Uiteindelijk denken wij de data van Reworc in toenemende mate het fundament onder cultuurverandertrajecten zal gaan worden. Onze software empowert opdrachtgevers namelijk om zélf aan de knoppen te zitten op basis van een continu inzicht in de behoeften die de organisatie heeft op FM-, HR- en IT-vlak.”

Social Media

Linkedin   Twitter   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven