Eelco Voogd

Eelco Voogd

Experts SWP.

Functie:Chief Happy Customers
Organisatie:WPA Analytics

Eelco Voogd (WPA) helpt organisaties met het oplossen van vraagstukken hoe ze efficiënter, effectiever en gelukkiger kunnen werken. Dit doet WPA door organisaties bewust te maken van hun werkprocessen, hun interne waardenetwerken, de cultuur en hoe de omgeving die dient te ondersteunen. Ons digitaal platform met analyse en scenario mogelijkheden helpt organisaties om toekomstige manieren van werken te modelleren en een blijvend instrument te bieden om hun menselijk kapitaal continu te ondersteunen. Waar de werkomgeving steeds meer lijkt uit te kristalliseren is de vraag hoe de 4e revolutie impact heeft op werkprocessen en hoe werk verandert steeds groter.    

Onze missie is ‘make work better’ en onze visie is door organisaties een diep inzicht te geven in hoe de bouwstenen van hun werk afzonderlijk en integraal werken, begrijpen ze beter waar ze aanpassingen moeten maken om werk beter te maken wat het resultaat ten goede komt. We doen dit door het belangrijkste onderdeel van de organisatie, het menselijk kapitaal, te betrekken in het begrijpen van hoe de organisatie tot zijn resultaten komt. Door deze te analyseren in een dashboard en de organisatie te betrekken in hoe dit verhoudt tot de organisatie doelstellingen kan de software en de gebruikers slimmere keuzes maken om het resultaat te verbeteren. Dit kan betekenen anders werken, werken aan cultuur of het aanpassen van werkomgeving of mobiliteit.

WPA is een onafhankelijk digitaal platform voor grote organisaties met veel kenniswerkers. WPA werkt samen met partners die die organisaties helpen met het implementeren van verbeteringen. WPA is actief in Europa en Noord Amerika. 

Social Media

Linkedin   Twitter   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven