Elselien Winters

Elselien Winters

Experts SWP.

Functie:Mede-oprichter en adviseur
Organisatie:Limoonworks
Telefoon:06-42070076

E-mailadres:
Website:

Elselien Winters is adviseur en samen met haar compagnon Simone Derksen zijn zij de oprichters van Limoonworks. Hun gezamenlijke missie is (werk)omgevingen creëren en realiseren waar mensen blij van worden. Met hun jarenlange ervaring en expertise op het gebied van workplacemanagement en projectmanagement vullen zij elkaar perfect aan. Daar waar Elselien organisaties begeleidt in het creëren van optimale werkomgevingen zorgt Simone als gedreven projectmanager ervoor dat deze worden gerealiseerd. Al meer dan 15 jaar werken zij samen voor verschillende opdrachtgevers binnen de overheid, de culturele-en zorg sector en ook het bedrijfsleven en hebben hun team inmiddels uitgebreid.

Volgens Elselien worden mensen blij van een werkomgeving waar mensen zich niet alleen verbonden voelen en geïnspireerd worden, maar ook optimaal worden gefaciliteerd en gestimuleerd om nu en in de toekomst gezond en optimaal te kunnen (samen) werken.

Haar aanpak is mensgericht en creatief. Elselien kruipt in het DNA van de organisatie om echt te begrijpen wie de gebruikers zijn, wat hun drijfveren zijn, welke behoeften zij hebben en hoe ze werken. Bij de ontwikkeling van werkplekconcepten, betrekt en begeleidt ze gebruikers bij de verandering naar de vernieuwde (werk)omgeving. Elselien is overtuigd van een holistische benadering en legt de verbinding tussen HR, ICT en facilitair om een werkomgeving te realiseren waar zowel de gebruikers als de organisatie blij van worden.

Vanuit Limoonworks begeleidt, inspireert en coacht zij young professionals en geeft zij masterclasses die gaan over ‘Gelukkig naar kantoor’, waarbij de mens centraal staat.  

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven