Esther Roelofs

Esther Roelofs

Experts SWP.

Functie:Managing Partner & Workplace Consultant
Organisatie:WorkWire
Telefoon:06 42374467

E-mailadres:
Website:

Esther is Founding Partner bij WorkWire en projectleider/programmamanager in (strategische)  huisvestingstrajecten. Al meer dan 20 jaar begeleidt ze opdrachtgevers bij het formuleren van huisvestingsvisies en de ontwikkeling van huisvestingsconcepten tot aan de daadwerkelijke realisatie en  ingebruikname van de nieuwe werkomgeving. Ze is gewend te werken in (project)organisaties waarbij de neuzen nog niet allemaal dezelfde kant op staan. Esther kan goed luisteren, argumenten solide onderbouwen, best practices gebruiken en met gevoel voor verhoudingen en overtuigingskracht naar een gezamenlijke oplossing toewerken.

EXPERTISE

-             Visievormingstrajecten: vertalen van uitgangspunten organisatiestrategie naar huisvestingsconcepten voor specifieke gebruikersgroepen en locaties.

-             Programmamanagement: implementatie nieuwe werkconcepten zoals Het Nieuwe Werken en Mixed Presence Office (hybride werkomgeving). Linking pin tussen Vastgoed, ICT/AV, HR en Facility Management.

-             Stakeholderengagement en faciliteren besluitvormingsprocessen.

-             Integrale haalbaarheidsstudies: ruimtelijk, functioneel, technisch, financieel, organisatorisch.

-             Behoefte analyses: space planning, opstellen functioneel en ruimtelijk PvE, indelings- en inrichtingsvoorstellen.

-             Design development: aansturing architecten en ontwerpproces, conceptbewaking, terugkoppeling gebruikersgroepen.

-             Engagement en change management: trainingen en workshops op DT-, MT- en medewerker niveau in het kader van bewustwording en verandermanagement.

-             Opstellen beleidsplan rondom nieuwe werkplekconcepten en werkplekgebruik.

-             Communicatiestrategie en campagnes rond nieuwe werkomgeving en nieuwe werkwijzen.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven