Eveliene Arema

Eveliene Arema

Experts SWP.

Functie:Adviseur Herstel op het werk en business development
Organisatie:NEWAS
Telefoon:06-23477154

E-mailadres:
Website:

Eveliene Arema is sinds 2019 adviseur bij Newas en actief betrokken bij vitaliteits- en inrichtingsprojecten.

Vanuit Newas adviseert, begeleidt en ondersteunt ze organisaties op het gebied van ontspanning en herstel op de werkvloer. Eveliene geeft workshops, trainingen en klinische lessen op dit vakgebied. In haar adviserende rol heeft zij samen met haar zakelijk partner Peter Hartmanns contact met diverse disciplines binnen organisaties; HR, facilitair, OR en management. 

Het agenderen van het thema “herstel op de werkvloer” is voor hen dagelijks werk. Gepassioneerd leveren zij hiermee een actieve bijdrage aan het welzijn van werknemers.

De afgelopen jaren begeleidden zij tal van bedrijven en intermediairs met betrekking tot herstel op het werk. Zij werken voor uiteenlopende sectoren van zorg, zakelijke- en financiële dienstverlening, industrie, productie, transport en logistiek, nutsbedrijven en topsport. 

Binnen vitaliteitstrajecten is herstel op het werk helaas nog te vaak onbekend terrein. Het onderwerp blijft volledig buiten de scope of wordt te eenzijdig benaderd. Terwijl het faciliteren en succesvol implementeren van herstel op het werk wel vraagt om een gedrags- en cultuurverandering binnen de organisatie. Kennisoverdracht en het creëren van awareness liggen hieraan ten grondslag. Aspecten die duidelijk zijn terug te vinden in de professionele aanpak van Newas.

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven