Frank van der Leest

Frank van der Leest

Experts SWP.

Functie:Head of Workplace
Organisatie:Dustin
Telefoon:+31 6 8299 0283

E-mailadres:
Website:

Frank van der Leest is Head of Workplace & Real Estate bij Dustin.

De van origine Zweedse IT Partner is actief in Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Nederland en België met ca. 2.500 Dustineers en heeft de ambitie om European IT Powerhouse nr. 1 te worden.

Workplace & Real Estate maakt onderdeel van Dustin’s bedrijfsonderdeel People & Culture en is daarbinnen verantwoordelijk voor realisatie en behoud van passende werkomgevingen voor alle Dustineers, van fulfilment center tot kantoor tot thuiswerkplek.

De fysieke omgeving is slechts een deel van de puzzel, het belangrijkste deel zijn de mensen zelf. Met initiatieven en programma’s onder de noemer Dustin Movement en Social Committees bouwt Dustin’s Workplace & Real Estate aan actieve communities. Dat er directe verbindingen zijn tussen een goede werkomgeving en menselijk (gezond) gedrag heeft Frank ervaren in zijn vorige rol bij Zorgverzekeraar VGZ waar hij de International Well Building Standard heeft geïmplementeerd.

In een sterk veranderende organisatie én wereld samen een werkomgeving creëren die inspireert en optimaal ondersteunt, nu én straks, daar komt Frank zijn bed voor uit.

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven