Frank van der Leest

Frank van der Leest

Experts SWP.

Functie:Manager Workplace & Facilities
Organisatie:Dustin
Telefoon:+31 6 8299 0283

E-mailadres:
Website:

Frank van der Leest is Manager Workplace & Facilities bij Europees IT-Powerhouse Dustin. 
Dustin is in korte tijd flink gegroeid vanuit meerdere kleine IT bedrijven naar een beursgenoteerde IT organisatie met Zweedse roots en met ca. 2.500 collega’s. 
Dustin heeft kantoren en warehouses in Nederland, België, Denemarken, Zweden, Finland en Noorwegen.

Vóór Covid werd bij Dustin 100% op kantoor gewerkt, nu wordt er hybride gewerkt onder de vlag van de Dustin Digital First filosofie. Dit is een ommezwaai van 180 graden en hiervoor zijn aanpassingen aan de werkomgeving, de digitale tools en de cultuur nodig.

Workplace&Facilities is sinds kort onderdeel van People&Culture waar Workplace&Facilities, Human Resources, Sustainability en People Experience samen komen.

Frank is naast zijn FM rol ook ambassadeur van de Dustin Movement; het programma of ‘de beweging’ binnen Dustin om een gezonde en gebalanceerde leefstijl te stimuleren. Dat er directe verbindingen zijn tussen de werkomgeving en gezond gedrag heeft Frank ervaren in zijn vorige rol bij Zorgverzekeraar VGZ waar hij de International Well Building Standard heeft geïmplementeerd.

In een sterk veranderende organisatie én wereld samen een werkomgeving creëren die inspireert en optimaal ondersteunt, nu én straks, daar komt Frank zijn bed voor uit.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven