Geerke Versteeg

Geerke Versteeg

Experts SWP.

Functie:Mede-eigenaar
Organisatie:PHI Factory & The 2B Collective
Telefoon:+316 20 79 48 92

E-mailadres:
Website:

Geerke Versteeg is vanuit huis uit opgegroeid met circulaire principes. Met PHI Factory ondersteunt zij organisaties bij het realiseren van hun duurzame en circulaire ambities en daagt ze opdrachtgevers maximaal uit om te versnellen naar een circulaire economie en een duurzame vraag in de markt te zetten bij inkooptrajecten. Daarnaast is ze mede eigenaar van The 2B Collective, het gamified leerplatform voor duurzame leerprogramma’s. Dé community tool voor het activeren van grote groepen mensen om duurzaam te gaan denken en doen. Hiermee wil zij echte schaal gaan maken en 2 miljard mensen activeren.

De ambitie van Geerke is om organisaties met realisatiekracht te versnellen naar een circulaire economie. Iedere stap is er één. Haar kracht is structuur toevoegen aan projecten, waardoor verduurzamen een overzichtelijk stappenplan wordt. Daarmee brengt ze duurzaamheid naar de praktijk. Zoveel oplossingen, technische gave innovaties en praktijkvoorbeelden zijn namelijk al beschikbaar. De vraag is echter; met welke aanpak breng je een stevige ambitie naar de praktijk? Hoe creëer je draagvlak en eigenaarschap? Hoe richt je de juiste sturingsmechanismen in zodat het geen feestje blijft van die ene enthousiasteling?

Geerke geeft lezingen, leidt projecten, discussies en geeft workshops over inhoudelijke thema’s als circulair bouwen, circulair facility management en maatschappelijk verantwoord inkopen. Inkoop is namelijk een enorme versneller in de transitie. Van het verduurzamen van beleid, tot implementatie van MVI in je organisatie en van MVI-actieplannen tot aan concrete aanbestedingen; Geerke kent de do’s and don’ts vanuit de praktijk. Ook participeert ze actief in programma’s die verduurzaming binnen organisaties versnellen zoals Cirkelstad, Smart WorkPlace en de Leernetwerken en Buyers groups van het ministerie I&W en PIANOo.

https://phifactory.com

https://www.the2bcollective.com

Social Media

Linkedin   

Thema's

Duurzaamheid

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven