Kees Rezelman

Kees Rezelman

Experts SWP.

Functie:Partner
Organisatie:ptg advies
Telefoon:06 - 53 50 61 98

E-mailadres:
Website:

De collega's van ptg advies zijn gespecialiseerd in de interactie tussen huisvesting en bedrijfsvoering en willen vooroplopen in de vernieuwingen in de gezondheidszorg en onderwijs. Wij hebben inzicht in de veranderingen binnen de zorg en onderwijs en een vooruitziende blik als het gaat om behoeften van patiënten, studenten, zorgverleners, docenten en onderzoekers. Onze huisvestingsconcepten vormen een hefboom voor verandering binnen organisaties. We ontwikkelen duurzame gebouwen van hoge kwaliteit en zetten in op een duurzame bedrijfsvoering.

Deze mooie projecten doe ik samen met een hecht en enthousiast team, maar vooral samen met onze opdrachtgevers in de zorg en onderwijs. Zodat het voor patiënten een prettige omgeving is, studenten inspireert en voor medewerkers een goede werkomgeving biedt. We werken aan uitdagende vraagstukken. We innoveren werkprocessen en creëren huisvestingsoplossingen die organisaties wendbaar maken voor de toekomst. Zo maken we zorg en onderwijs nog beter.

Als professional voel ik intrinsiek de behoefte om kennis met anderen te delen. Het voordeel is dat mijn collega's van ptg advies en ik in veel keukens kunnen kijken en anderzijds een breed blikveld hebben over al die ontwikkelingen. Zelf vind ik het gaaf om die verbinder te zijn. Binnen sectoren als zorg en onderwijs, maar ook tussen sectoren. Een mooi voorbeeld van die verbinding is Campus Day. In 2019 stond ik aan de wieg van Campus Day. Ik zag de behoeftes om kennis te delen tussen de universiteiten en hogescholen onderling in nauwe samenwerking met externe consultants en kennisinstellingen.

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven