Kitty Sluisman

Kitty Sluisman

Experts SWP.

Functie:Manager Facilitair
Organisatie:Sweco Nederland B.V.
Telefoon:+31 88 811 66 00

E-mailadres:
Website:

Ik werk al sinds 1989 bij Sweco (voorheen Grontmij). Begonnen in het secretaresse-vak en mezelf via opleidingen en ervaring ontwikkeld richting het facilitaire werkveld. Sinds 2017 ben ik Manager Facilitair en verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening voor de Sweco-locaties in Nederland.

Dat doe ik gelukkig niet alleen, maar samen met een professioneel team van huismeesters en secretaresses. Voor alle technische aspecten(hard-services) op onze locaties werk ik samen met een technisch beheerder vanuit Sweco Vastgoedmanagement. Een van de grote voordelen om in een kennisorganisatie te mogen werken: er is altijd wel een collega te vinden met expertise van een bepaald onderwerp: van ecologie tot installatie-adviseurs.

Ik houd van dynamiek en veranderingen en heb inmiddels veel ervaring met het (her)structureren van ondersteunende afdelingen, zowel op facilitair gebied als op secretarieel vlak. Daarnaast hebben circulaire (huisvestings)toepassingen mijn buitengewone interesse. Voor de inrichting van onze locaties en terreinen kiezen wij voor duurzaam en/of circulair waar mogelijk. En tegenwoordig niet alleen op onze locaties, maar ook de thuiswerkplekken van onze medewerkers faciliteren wij circulair. En daar zijn we heel trots op.

Social Media

Linkedin   

Thema's

Duurzaamheid

Naar het overzicht

Terug naar boven