Richard Daamen

Richard Daamen

Experts SWP.

Functie:Managing Director
Organisatie:Belimo Servomotoren
Telefoon:0578-576836

E-mailadres:
Website:

"Als je “Belimo. Goed Geregeld.” als motto hebt moet je dat ook waarmaken. Een consistente focus op de markt en de behoeften van onze relaties maakt ons een partner die onovertroffen toegevoegde waarde biedt.

Met onze ondersteunende diensten dragen wij ook bij aan een duurzame toekomst voor gebouwen door het bieden van energie-efficiënte oplossingen. Met ons RetroFIT+ programma transformeren wij “grijze” naar “groene” klimaatinstallaties.

In een steeds sneller veranderende arbeidsmarkt waarin innovaties elkaar in hoog tempo opvolgen, komen steeds meer slimmere oplossingen die steeds meer vragen van de kennis en kunde van diegene die het calculeert en installeert. Belimo neemt hier ook al jaren lang een leidende positie in door het geven van gratis Webinars, trainingen in ons Kenniscentrum of op eigen locatie, train de trainer-concepten en door intensieve samenwerkingen met diverse opleidingsinstanties.

Belimo heeft de plaats van marktleider verdiend door “best in class” producten en vindingrijkheid. Gebrek aan goede vaklieden gecombi­neerd met kortere doorlooptijden van projecten en reduceren van de faalkosten, zijn zaken die met elkaar wringen. Sneller bouwen, minder fouten en te weinig mensen, dat gaat niet samen. Daarop hebben wij geanticipeerd met onze klant specifieke PreFIX-oplossingen"

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven