Silvia de Haan

Silvia de Haan

Experts SWP.

Functie:Workplace Consultant
Organisatie:Solved
Telefoon:020 670 80 90

E-mailadres:

Als workplace consultant vertaalt Silvia de Haan de strategie van organisaties naar de beste werkomgeving. Met de overtuiging van het feit dat huisvesting meer is dan stenen maar een tool om een bedrijf vooruit te helpen. Haar advies staat los van trends maar past bij de strategie en waarden van de klant.

Silvia de Haan heeft na haar studie aan de Design Academy (Eindhoven) zich ontwikkeld van product vormgever, interieurontwerper en projectmanager tot workplace consultant. De eerste 10 jaar van haar carrière heeft ze gewerkt bij gerenommeerde designbureaus als Marcel Wanders Studio en Studio Müller en Van Tol waar de focus verlegd werd van product vormgeving naar interieur. In 2007 is ze bij Re-creations in dienst getreden waar ze als design en workplace consultant grote internationale multinational heeft geadviseerd op het gebied van werkplekoptimalisatie en interior design.

In 2017 heeft Silvia de Haan de stap naar Solved gemaakt om de workplace consultancy tak op te zetten. Solved werkt enkel voor huurders van commercieel vastgoed en heeft een grote verscheidenheid aan klanten en uitdagende vraagstukken.

Door haar achtergrond als ontwerper is haar aanpak visueel, concreet en praktisch. Geen dikke rapporten maar inzichtelijke concept plattegronden en handzame gebouweisen die als leidraad dienen bij een zoekopdracht naar een nieuw kantoor.

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven