Theo van der Voordt

Theo van der Voordt

Experts SWP.

Functie:Em. Ass. Prof. in Corporate Real Estate Management
Organisatie:TU Delft

Theo van der Voordt is emeritus universitair hoofddocent in Corporate Real Estate Management aan de Faculteit Bouwkunde van de TU Delft, afdeling Management in the Built Environment, en senior onderzoeker bij het kenniscentrum Center for People and Buildings.

Zijn onderzoek is gericht op bouwstenen voor integrale huisvestingsstrategieën, gebruik en beleving van innovatieve werkomgevingen, werkplekmanagement, transformatie van leegstaande kantoorgebouwen naar nieuwe functies, en toegevoegde waarde van huisvesting, faciliteiten en diensten voor de organisatie en andere stakeholders.

Samen met Leentje Volker ontwikkelde hij het werkomgevingsdiagnose-instrument WODI. Met Yolanda Ikiz-Koppejan en Anca Gosselink ontwikkelde hij het Huisvestingskeuzemodel, een procesmodel voor mens- en organisatiegericht huisvesten.

Theo is auteur van het boek “Kosten en baten van werkplekinnovatie” en coauteur van “Architectuur en Gebruikswaarde”, “Transformatie van kantoorgebouwen”, “The Added Value of Facilities Management”, “Huisvestingsmanagement: van initiatief tot exploitatie” en “FM and CREM as Value Drivers: How to manage and measure adding value”, en tal van andere publicaties. Deze zijn onder meer te vinden op:

ResearchGate

Pure (TUD Research Portal)

Repository TUD publications

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven