Willem Adriaanssen

Willem Adriaanssen

Experts SWP.

Functie:Partner
Organisatie:HEVO
Telefoon:06-22475049

E-mailadres:
Website:

Ir. Willem Adriaanssen (1969) is partner bij HEVO B.V. en commercieel verantwoordelijk voor de markt voor kantoren en bedrijfshuisvesting.

Als strategisch huisvestingsadviseur  en procesmanager werkt Willem veel aan de visie, strategie, concepten en financiële haalbaarheid van integraal gezonde en duurzame huisvestingsprojecten. Veelal is dat voor complexe organisaties waar een veranderopgave actueel is. Daarbij werkt hij actief aan de integratie van innovatieve toepassingen zoals omtrent de circulaire economie, smart buildings en ontwikkelingen rondom de gezonde werkomgeving zoals WELL. In zijn projecten ligt de focus op het initiëren en realiseren van goed functionerende moderne werkomgevingen voor eindgebruikers en gebouweigenaren. De businesscase voor gezonde, circulaire en productieve kantoorgebouwen is daar een essentieel onderdeel bij. Het bepalen van de aanpak en strategie omtrent bouworganisatievormen en aanbestedingsprocessen om duurzame resultaten te bereiken is zijn specialisme.

Hij studeerde architectuur en uitvoeringstechniek aan de Technische Universiteit Eindhoven. HEVO BV is een landelijk opererend allround bureau met circa 75 medewerkers voor advies en projectmanagement voor huisvesting in markten zoals kantoren en bedrijfshuisvesting, onderwijs, zorg, wonen en sport.

Social Media

Linkedin   Twitter   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven