Willemijn Bergsma

Willemijn Bergsma

Experts SWP.

Functie:Algemeen directeur
Organisatie:FMXXL Facilitair Management
Telefoon:06-15437314

E-mailadres:
Website:

Willemijn is sinds 2014 Algemeen Directeur bij het facilitaire consultancybureau FMXXL. Daarvoor is zij ruim 12 jaar, in verschillende facilitaire functies, actief geweest bij Menzis en het Gelredome.

Naast het feit dat Willemijn, samen met mede-eigenaar Simon Huismans, kleur en karakter geeft aan de organisatie FMXXL heeft zij in het oranje shirt van FMXXL uiteenlopende facilitaire consultancy en interim opdrachten vervuld. Onder andere bij Nationale Nederlanden, WMD, CITO, COOP, Museum Arnhem, KwadrantGroep, Dunea en van Boeijen. Toegevoegde waarde bieden, doorpakken en resultaten boeken, daar wordt Willemijn gelukkig van.

Haar professionele ambitie? Slim en duurzaam bouwen aan werkgelukkige werkomgevingen. Een werkomgeving waar de mens centraal staat en alle ruimte heeft om te groeien. Vanuit het facilitaire vakgebied of (her)huisvestingsvraagstukken bijdragen aan het werkgeluk van de mensen die er werken, studeren of gebruik van maken van de faciliteiten. Daarom; Facilitair supporter van werkgeluk. Ze ontwikkelde er zelfs een eigen visie, model en toolbox voor.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven