SWP Magazine #10

In deze editie onder andere: 

  • Interview Richard Helmus: menselijk en vindingrijk
  • Interview Irina Rosier en Sander Bon: teamgeest en hotelsfeer als basis in Valley
  • Round Table Hybride werken: Head of Change moet hybride samenwerken in goede banen leiden
  • Hybride werken: zes inzichten voor een langetermijnstrategie
  • Round Table Energietransitie op de campus: universiteiten en hogescholen moeten het voortouw nemen bij energietransitie
  • Het voedselconcept The Farm Kitchen: gezond eten en drinken in de werkomgeving
  • Effectieve communicatie bij NHG
  • Integratie van waarden, behoeften en belangen
  • De huisvesting begint bij de gebruiker bij gemeente Diemen
  • Round Table Inrichting hybride werken bij gemeenten: de trechter omdraaien
  • De journey van de FlexApp
  • Interview Remi Hompe: goed binnenklimaat essentieel voor wellbeing
  • Tweede Round Table Duurzame Impactmakers: gezondheid en vitaliteit is maatwerk 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven