Nieuw sourcingmodel Vested symbool van tijdgeest

Nieuw sourcingmodel Vested symbool van tijdgeest

Kate Vitasek (foto), grondlegster van de Vested-formule, was deze zomer in Nederland om presentaties te geven over het aan populariteit winnende business- en sourcingmodel Vested. 

Smart WorkPlace en NEVI Purspective organiseerden op 19 juni op De Bouwcampus in Delft een workshop waar diverse opdrachtgevers enthousiast met Kate Vitasek in gesprek gingen. Vested is een groeiend business- en sourcingmodel, een aanbestedings- en inkoopmethode, dat een echte 'beweging' onder opdrachtgevers is geworden. De gekantelde mindset gericht op win-winsamenwerkingen gaat ervan uit dat betrokken partijen zich vooraf gelijkwaardig committeren aan elkaars succes. Deze What's in it for We-aanbestedingsmethode is geschikt voor innovatie, dienstverlening, kostenbesparing en creatie van voor individuele partijen onbereikbare en circulaire opbrengsten. Dit zijn actuele thema's voor de sectoren zorg, overheid, vastgoed, bouw en Facility Management.

Aan de intensieve workshop deden onder andere mee de gemeente Amsterdam (Jeroen Kleijn), Tata Steel (Louise Nobel), ENGIE (Paul Stroomer), Facilicom (Rogier Verbeek), UWV (Dominique Vermont), Rijkswaterstaat (Frits Houtman) en Best Value Group (Wiebe Witteveen).

De Universiteit van Tennessee en US Air Force zijn de grondleggers van Vested. Gebruikers zijn inmiddels onder andere ISS, Microsoft, McDonalds, Procter & Gamble, JLL, Novartis, State of Tennessee, DHL, Accenture, Compass, en Dell. 

Voor informatie over Kate Vitasek en Vested bekijk www.vestedway.com

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven