Uitreikingen Awards in de branche van Smart WorkPlace

Uitreikingen Awards in de branche van Smart WorkPlace

Veel marktpartijen organiseren zelf Awards of worden genomineerd door diverse mediaplatforms. In dit bericht een overzicht van de Awards die raakvlakken hebben met de werkomgeving van organisaties.

De Winning Workplace Award van JLL is een tweejaarlijkse vastgoedprijs die wordt uitgereikt aan de kantoorgebruiker die op de meest vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geeft aan ontwikkelingen op de kantoorgebruikersmarkt voor werkplekken en werkplek strategieën.Behalve de Winning Workplace Award van JLL worden onder andere de volgende Awards uitgereikt. 

ARC Awards is een initiatief van magazine de Architect in samenwerking met haar partners. Met ARC streeft de Architect ernaar om het ontwerpvak in de volle breedte te promoten voor een groot publiek en vernieuwing zichtbaar te maken. ARC17 is de enige ontwerpprijs in Nederland van stoel tot stad. De winnaars van de acht awards worden op 30 november in de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam bekend gemaakt.

Energy Academy EuropeThialf Stadion en de F16-shelter stonden in de finale van de Uneto-VNI Innovatie Award 2017. Winnaar werd Engie met Energy Academy Europe.

De vijf finalisten van de HR Tech World Amsterdam Startup Competition 2017 zijn:

-        enboarder (een engament tool voor nieuwe medewerkers)

-        payzaar (een open payroll tool)

-        Robot Vera (een Artificial Intelligence robot die nieuwe werknemers zoekt)

-        VCV (een Artificial Intelligence robot die als recruiter werkt)

-        Vercida (een fair matchmaking tool voor zowel werkgever als werknemer)

Op 25 oktober doet Smart WorkPlace via de socialmedia live verslag wanneer de uitslag bekend wordt gemaakt.

Voor de European Cleaning and Hygiene Awards is een Founding Partner van Smart WorkPlace genomineerd: Breedweer met haar project Maximum Impact. De bekendmaking volgt op 9 november in Rome. ISS, eveneeens Founding partner van Smart WorkPlace won in 2016 de award voor ‘Commitment to and investment in traning’.

Op 7 december wordt de HR Proffie uitgereikt. Organisaties met een gedegen HR-beleid dat goed aansluit op de organisatiestrategie komen in aanmerking voor deze prijs. In 2016 won de GVB.

De Innovation Awards van Accenture worden op 27 oktober uitgereikt. In de categorie ‘Intelligent Enterprise’ is BeSense genomineerd voor de finale. Indoor positioning systeem Accerion is ook in deze categorie genomineerd, maar daarnaast ook in Seamless Travel & Transport.

Twintig schoonmakers uit Nederland en België zijn doorgedrongen tot de finale van de Golden Service Awards De winnaar wordt 7 december bekend gemaakt. 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven