Verkiezing MVO-manager van het jaar 2017

Verkiezing MVO-manager van het jaar 2017

Geanne van Arkel, Head of Sustainable Development bij Interface en Founding Partner van Smart WorkPlace, is finaliste voor de titel van MVO-manager van het Jaar 2017.

De drie finalisten voor de titel van ‘MVO Manager van het Jaar 2017’ zijn bekend. Het gaat om Geanne van Arkel, Niels van Geenhuizen (Program Manager Sustainability bij Arcadis) en Tanja Roeleveld (Programma Manager Duurzaam & Betrokken Ondernemen bij Landal GreenParks). Op 9 november zal op het Nationaal Sustainability Congres de uiteindelijke winnaar worden aangewezen.

MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hieronder verstaat men zodanig ondernemen dat de aandacht voor milieu, sociaal-ethische factoren en winst gebalanceerd is en afgestemd is op de verwachtingen van de stakeholders (belanghebbenden) van de onderneming. In de verkiezing, die wordt georganiseerd door MVO-adviesbureau Sustainalize en Moonen Packaging, worden elk jaar MVO-managers in de spotlight gezet die het afgelopen jaar uitblonken in hun bijdrage aan een duurzamere wereld. Dit jaar vindt de prijsuitreiking voor de vijfde keer plaats.

De verkiezing kent een uitgebreide selectieprocedure. Eerst werden meer dan 350 MVO-managers gevraagd hun top-3 samen te stellen van MVO-managers op de lijst uit hun op de lijst. Op basis van deze respons werd in juni een shortlist van tien managersnaar buiten gebracht. Hieruit heeft een deskundige jury* nu drie finalisten genomineerd die het op 9 november tijdens het Nationaal Sustainability Congres tegen elkaar zullen opnemen in de finale.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven