Future Workplace Experience biedt 10 regels voor toekomstgerichte werkomgeving

Future Workplace Experience biedt 10 regels voor toekomstgerichte werkomgeving

In een zakelijk landschap met voortdurende verandering en onrust herontdekken bedrijven als Airbnb, Cisco, GE Digital, Google, IBM en Microsoft de toekomst van hun werk. Wat maakt deze bedrijven zo anders?

Ze zijn strategisch, ze zijn wendbaar en klantgericht. Maar het belangrijkste is dat het game-changers zijn. En hun werkomgeving weerspiegelt dit als geen ander. Het boek Future Workplace Experience presenteert een actiegericht kader om de zwaarste zakelijke onderbrekingen van vandaag het hoofd te bieden. Het begeleidt de lezer stapsgewijs door het proces van het werven van topmedewerkers en het opbouwen van een geëngageerde cultuur, die bedrijven leiden naar succes op lange termijn.

Alles wat we in het verleden als vanzelfsprekend hebben beschouwd - van wat we verwachten van onze banen met wie we werken en hoe - verandert voor onze ogen. De sterkste organisaties van vandaag zijn 'machines leren'. Nieuwe uitdagingen vereisen nieuwe oplossingen - en deze organisaties vinden ze.

De twee schrijvers, Jeanne Meister en Kevin Mulcahy, zijn twee deskundigen op het gebied van de toekomst van het werk. Zij bieden in het boek tien regels voor het opnieuw bedenken, opnieuw bedenken en opnieuw uitvinden van organisaties.

Future Workplace Experience biedt 10 regels voor toekomstgerichte werkomgeving

Lees hier meer over dit boek. 

Bron: thefutureworkplaceexperience.com

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven