Virtueel bouwen met postbachelor opleiding BIM engineer

Virtueel bouwen met postbachelor opleiding BIM engineer

Bimmen? Wat is dat nu precies? Een Postbacheloropleiding van 30 weken tot op Avans Plus leidt professionals van allerlei richtingen op tot BIM Engineer.

Met de toename van BIM-projecten, neemt de behoefte aan aantoonbaar gekwalificeerde BIM engineers ook toe. Zij zijn de bedenkers of ontwerpers van een BIM en zijn de verbindende factoren tussen disciplines. Het is voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer van groot belang dat zij kunnen beschikken over BIM-professionals om innovatieve en complexe projecten te kunnen realiseren waarbij de kwaliteit van het eindproduct voorop staat en risico’s beheersbaar zijn.

Efficiëntere projecten

De transitie van traditioneel bouwen naar 'bimmen' vraagt veel van de betrokken professionals. Hoe werkt BIM? Wat betekent het voor de engineer en voor zijn werkomgeving? Op welke wijze kunnen we meer voordelen halen met BIM? Hoe kunnen projecten efficiënter verlopen? De BIM engineer opleiding geeft antwoorden op deze vragen en inzicht in werken met én volgens BIM.

De postbacheloropleiding BIM engineer leert deelnemers bestaande uit verschillende stakeholders, virtueel te bouwen met het oog op realisatie, exploitatie en de circulaire bouw.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelding.

Bron: Avans Plus

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven