Toonaangevende huuradviseur Solved nieuwe partner Smart WorkPlace

Toonaangevende huuradviseur Solved nieuwe partner Smart WorkPlace

Als nieuwe partner heeft Solved zich aangesloten bij het netwerk van Smart WorkPlace. Expert en workplace-consultant Silvia de Haan stelt het bedrijf voor.

Wat zijn jullie kernactiviteiten?

“Solved is gespecialiseerd in het geven van commercieel en strategisch advies aan eindgebruikers van commercieel vastgoed.  Om de onafhankelijke positie te bewaren werkt Solved niet samen met – of namens – vastgoedontwikkelaars, investeerders of bouwers. Dit in tegenstelling tot de traditionele bedrijfsmakelaars die voor het gros van hun omzet afhankelijk zijn van vastgoedeigenaren.”

Welke services biedt Solved?

“In haar doelstelling de klant zo veel mogelijk te ontzorgen biedt Solved 3 services: strategisch advies, transactie-advies en projectmanagement. Zelf loop ik in de voorhoedes van alle ontwikkelingen rondom dit belangrijke aspect. Door partner te worden van Smart Workplace neemt Solved een actieve rol op zich, om zo met kennisdeling het vakgebied verder te professionaliseren.” 

Doet Solved ook aan onderzoek?

“Naast commercieel en strategisch advies doet Solved ook onderzoek. Een voorbeeld hiervan is het Solved Beheerdersonderzoek. De afgelopen jaren hebben wij, in samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) onderzoek naar gedaan naar de kwaliteit van vastgoedbeheerders waarbij servicekosten een belangrijk speerpunt is. Vaak is er in de huuronderhandelingen weinig aandacht besteed aan de servicekosten terwijl dit een aanzienlijke kostenpost is. Voor veel huurders zijn onverklaarbaar hoge servicekosten dan ook een bron van irritatie. Onder andere onduidelijkheden in de overeenkomst, foutieve berekeningen of vage verdeelsleutels zijn hier debet aan.”

Hoe kijkt Solved naar de toekomst?

“De toekomst gaat een grote verandering brengen in de manier van werken. Solved wil graag samen met Smart WorkPlace kennis ontwikkelen en deze kennis naar de markt brengen. Dat belooft een fijne samenwerking in een boeiend proces.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven