Kantoorhub als expercience center

Kantoorhub als expercience center

Creativiteit en innovatie in kantoormeubilair samengebundeld in één experience center. Zo werkt Steelcase Learning and Innovation Centre (LINC). In München is het tweede wereldwijde center geopend.

Het nieuwste Steelcase Learning and Innovation Centre (LINC) dat onlangs in München is geopend, is een knooppunt in het wereldwijde netwerk van het bedrijf en maakt deel uit van een geografisch gedistribueerde benadering van innovatie.

Drie gebouwen

Het gaat om een campus van van 14.400 vierkante meter verdeeld over drie gebouwen. Het is ontworpen voor medewerkers, dealers, klanten, beïnvloeders en gasten van over de hele wereld. Het huisvest meer dan 230 werknemers van 21 nationaliteiten in productontwikkeling, verkoop, financiën, communicatie, orderverwerking, IT, marketing, supply chain, human resources en legal.

Incubator

Het LINC fungeert als een incubator voor organisaties waar mensen sterkere netwerken met elkaar kunnen opbouwen en effectiever kunnen samenwerken met hun tegenhangers over de hele wereld.

Ideeën delen

"Voor een organisatie om innovatie en groei te schalen, moeten haar medewerkers voortdurend ideeën delen en van elkaar leren - in realtime, face-to-face en op verschillende locaties", legt Jim Keane, president en CEO van Steelcase uit. "Dit vereist vaak een aantal fundamentele veranderingen in de manier waarop ze verbinden en communiceren, zodat ideeën en informatie vrijer kunnen stromen. Door mensen samen te brengen en hen te ondersteunen bij meer collaboratieve en creatieve manieren van werken, kan de werkplek een organisatie helpen een sterker gemeenschapsgevoel en hogere niveaus van behendigheid en afstemming te bereiken. Dit stimuleert innovatie en stimuleert waarde."

Bron: Steelcase

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven