“Omarm nieuwe werkplektechnologieën”

“Omarm nieuwe werkplektechnologieën”

Hoe kunnen facility bedrijven het beste profiteren van nieuwe werkplektechnologieën? Topman Martin Gaarn Thomsen van SWP Fouding Partner ISS zegt: omarm ze!

In een interview op de eigen ISS-website stelt Thomsen dat werkplektechnologieën een enorme impact zullen hebben op de FM-branche. “En dat brengt dus geweldige kansen met zich mee. Ik denk dat alle bedrijven met een Facility Management-functie de technologische ontwikkeling moeten omarmen. Vooral in tijden waar de beschikbaarheid toeneemt, nemen de kosten van technologie af en neemt het aantal waardevolle gebruikerszaken toe.”

Geïntegreerde diensten

Thomsen constateert dat ook de diensten steeds meer verschuiven van allerlei afzonderlijke diensten naar geïntegreerde facilitaire diensten. “Dit betekent dat we de verantwoordelijkheid nemen voor alle servicemomenten zodra de gebruiker op de locatie arriveert, het gebouw binnenkomt en een afspraak maakt - tot het tijdstip waarop de gebruiker bijvoorbeeld bestelt en de afhaalmaaltijd ophaalt en het gebouw verlaat.”

Mindset

Hoewel werkplektechnologieën veel kansen bieden, lijken ze ook complex en vergt het een flinke investering. Is dat het waard? “Ik denk dat je het heel praktisch moet houden. Een bekend voorbeeld bij ISS ​​is dat 50% van cliënten waar we meten, ervaart een gebrek aan werkruimte. Bij het analyseren van hun facilitaire gegevens blijkt echter dat dezelfde 50% de beschikbare werkruimte onvoldoende benut. In veel van die gevallen is de kwestie de mindset en perceptie - niet de grootte van de faciliteit.”

Lees hier het gehele interview.

Bron: ISS

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven