Nederlandse zakelijke wagenpark vergeleken in nieuwe monitor

Nederlandse zakelijke wagenpark vergeleken in nieuwe monitor

LeasePlan onderzoekt waar mkb’ers staan als het gaat om mobiliteit en het beheer van zakelijke auto’s. Daarvoor nodigt de leasemaatschappij mkb’ers uit om deel te nemen aan de Nationale Zakelijk Rijden Monitor MKB.

Flexibiliteit met betrekking tot contracten, veranderende mobiliteitswensen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en het aanbieden van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: allemaal zaken die een steeds belangrijkere rol spelen bij het organiseren en beheren van de auto’s van de zaak.

Waar staan bedrijven en organisaties op dit moment als het gaat om mobiliteit en de zakelijke auto’s. Aan welke aspecten wordt veel aandacht besteed en waar liggen de kansen voor verbetering? Dit onderzoekt LeasePlan in de Nationale Zakelijk Rijden Monitor voor het MKB. De leasemaatschappij nodigt mkb’ers uit om de monitor in te vullen.

“Deze benchmark biedt mkb’ers de kans wensen en ambities over het optimale beheer van de zakelijke auto’s te toetsen met collega’s. Na het invullen ontvangt de deelnemer namelijk direct de resultaten in vergelijking tot andere vakgenoten. Ook ontvangt men het volledige Nationale Zakelijk Rijden Monitor voor het MKB trendrapport, met alle statistieken en inzichten”, aldus Leaseplan.

Bron: Leaseplan

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven