Smart WorkPlace is vriend van FMN

Smart WorkPlace is vriend van FMN

FMN is de beroepsvereniging voor facilitair professionals. Smart WorkPlace ondersteunt de vereniging als Vriend. Wat doet FMN precies?

FMN bindt en verbindt eindgebruikers, leveranciers, docenten, adviseurs en studenten en bieden hen een waardevol netwerk waarin kennis verzameld, gedeeld en toegepast wordt. De circa 1.400 leden zijn afkomstig uit diverse sectoren en uiteenlopende facilitaire branches, waarin jaarlijks 63 miljard euro wordt omgezet.

Expertgroepen

FMN heeft vijf expertgroepen die zich verder verdiepen in het vakgebied van facility management en bijdragen aan vakvernieuwing. Leden van FMN kunnen extra informatie krijgen over deze thema's. De thema’s worden door het bestuur in samenspraak met de leden vastgesteld. Het bestuur benoemt de leden van de expertgroepen. 

Onderzoek

Verder doet de vereniging onderzoek naar het facilitaire werkveld. Zo is het periodieke FM Marktonderzoek van FMN in samenwerking met Twynstra Gudde een absolute must-read voor iedere facility manager en iedereen die in het facilitaire vakgebied is geïnteresseerd.

Daarnaast werkt FMN samen met Erasmus Universiteit Rotterdam aan een nieuw onderzoek naar samenwerkingen tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers. Hoe kunnen organisaties een betere dienstverlening bereiken en hoe creëer je de meeste waarde in de samenwerking tussen klant en leverancier?

Kijk hier om meer over FMN te weten te komen.

Bron: FMN

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

 • Keep it cool!

  Keep it cool!

  zondag 13 augustus

  Hoe reboard je na een korte staycation? Daarover schreef Manouk de Weert van Smart WorkPlace Partner Brink Management / ...

  Verder lezen

 • Medewerkers mentaal gezond houden

  Medewerkers mentaal gezond houden

  zondag 13 augustus

  Hoe houd je medewerkers mentaal gezond? Zorgverzekeraar ONVZ heeft Helder voor de Geest gelanceerd, een serie video’s ...

  Verder lezen

Terug naar boven