Nieuwste trend: werken in caravan midden in natuur

Nieuwste trend: werken in caravan midden in natuur

Werken op kantoor is heel erg 2010, in een café of bedrijfsverzamelgebouw is erg 2017. Dé trend van nu: werken in de KantoorKaravaan omgeven door natuur.

Bedrijven zijn in toenemende mate bezig met het downsizen van hun kantoren. Werknemers werken meer thuis, of krijgen de mogelijkheid elders te werken. Maar wil je ongestoord en geconcentreerd werken aan waar je op kantoor niet aan toekomt? Of heb je behoefte aan een omgeving voor nieuwe ideeën of inspiratie? Of wil je in klein teamverband die ene belangrijke pitch voorbereiden? Dan zijn de ‘co-working units’ van de KantoorKaravaan wellicht een mooi alternatief. Deze bieden plaats aan maximaal drie personen en geven je beschutting tegen regen of zon, bieden WiFi, stroom en koffie, maar ook een prachtig uitzicht op de natuur, het gevoel even helemaal weg te zijn.

Nieuwste trend: werken in caravan midden in natuur

Ontstaan vanuit de behoefte meer in de natuur te zijn én tegelijkertijd de dagelijkse werkzaamheden te kunnen doen, werd het idee van off-the-grid werkplekken in de natuur in 2015 getransformeerd naar de realiteit. Dankzij innovaties op het gebied van mobiel internet en decentrale energie-opwekking wordt elke locatie een potentiële kantoorruimte, maar dan wel mét de voordelen van groen, ruimte, rust en frisse lucht; waarden die in de stedelijke omgeving steeds schaarser worden.

Niet alleen is zijn de units huren als werkplek, ze zijn ook beschikbaar voor bijvoorbeeld een brainstorm, een moderne hei-sessie, of als trainingsruimte. Ze zijn  beschikbaar op een beperkt aantal locaties. En de prijs? Die is te doen: voor een dag kost het de eerste gebruiker €50,-, per extra gebruiker €35,-. Meer ruimte nodig? De vergaderunit voor max 6 personen kost €150,- per dag.

Kijk hier voor meer informatie.

Nieuwste trend: werken in caravan midden in natuur

Bron: KantoorKaravaan

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven