Coworking Europe Conference 2018 in Amsterdam 

Na Berlijn, Parijs, Barcelona, Lissabon, Milaan, Brussel en Dublin landen de 500 aanbieders van coworking november 2018 in B.Amsterdam. 

www.socialWorkplaces.com is de kennisorganisatie achter Coworking Europe. Jean-Yves Huwart de initiator. Volgens hem is coworking ‘professionals from different working areas, independent workers, nomad workers and entrepreneurs find themselves in the same physical space to work on their own projects.’ En tegenwoordig bestaat ook Corporate Coworking. 

Er zijn inmiddels wereldwijd 8.000 Coworking locaties. Hier wordt vooral in Open Space en Team Space gewerkt. Van vergaderruimten wordt weinig gebruik gemaakt. ‘Coworking is becoming more and more a Way of Working as supposed to a Type of Working’ is een typerende uitspraak van Coworking Europe. Het geeft aan dat het steeds meer gaat om de persoonlijke keuze voor een werkomgeving in plaats van de structuur die het organisatiesysteem voor het individu heeft bedacht. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat Microsoft Nederland haar werkomgeving op Schiphol heeft uitbesteed aan Spaces. Lees op LinkedIn wat hun Digital Transformation Lead, Mark Meerbeek, hierover zegt.

Meer informatie over Coworking Europe is hier te vinden.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven