11 september 2018: Gezonde werknemer centraal bij Wellbeing at Work-event 

11 september 2018: Gezonde werknemer centraal bij Wellbeing at Work-event 

Hoe kun je de werkomgeving verbeteren op het gebied van welzijn, zodat de werknemer optimaal profiteert? Daarover gaat het Wellbeing at Work-evenement, een eendaagse conferentie in Amsterdam op 11 september.

Het evenement – mede ondersteund door Smart WorkPlace - is bedoeld voor HR-managers en bedrijfsleiders, en gaat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van welzijn. Ook komen de ervaringen van bedrijven in heel Europa aan bod op het gebied van een gezonde werkomgeving.

Het Wellbeing at Work-evenement biedt een podium voor bedrijven om geïnformeerd te worden over en geïnspireerd te raken door initiatieven op het gebied van welzijn in de werkomgeving. Vooraanstaande deskundigen en praktijkmensen geven tools mee om welzijnsprogramma's op de werkplek te introduceren of te verbeteren. Bedrijfswelzijn helpt organisaties om talent aan te trekken en te behouden, heel belangrijk in de 'war of talent'. Daarnaast vermindert een gezonde werkomgeving het ziekteverzuim en verbetert het welzijn en de productiviteit van de werknemers.

Het evenement bevat een programma van invloedrijke sprekers, debatpanels, workshops en netwerksessies waar eventdeelnemers vragen kunnen stellen, ideeën en ervaringen kunnen uitwisselen. Het event wordt gehouden vanaf 08:55 uur tot 17:30 uur in Pakhuis de Zwijger aan de Piet Heinkade in Amsterdam. In de afgelopen maanden zijn meerdere sprekers toegevoegd aan het sprekersprogramma; kijk hier voor de sprekers. Daarnaast is er tot 30 juli de mogelijkheid om met 'early bird'-korting een toegangskaart aan te schaffen. Kijk hier voor die mogelijkheid en voor meer informatie over het gehele programma.

Bron: FOW Insights
Foto: Herman Miller

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

dinsdag 11 september 2018permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven