Samenwerking Arrange Integrated met well-being leverancier

Samenwerking Arrange Integrated met well-being leverancier

Werk en werkomgeving beter en leuker maken: die gezamenlijke missie brengen SWP-partner Arrange Integrated en The Office samen. De twee versterken elkaars expertise.

The Office Service, dat in 2012 is opgericht, biedt well-being en health services binnen bedrijven. Het gaat om 15 verschillende soorten diensten aan. Arrange Integrated richt zich op het ontzorgen van de klant door het uitvoeren van facilitaire taken op aansturend niveau.

Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer bij Arrange Integrated: “Onze klanten en hun medewerkers zijn zich steeds bewuster dat je de tijd zinvol moet besteden aan dingen die je leuk vindt. Waar je energie uit haalt. Bovendien zijn we beter bekend met het belang van een vitale levenswijze. De vraag naar gemaks- en welzijnsdiensten neemt dan ook sterk toe. Dit is de reden dat Arrange Integrated haar dienstverleningspakket uitbreidt. Denk aan een stomerijservice, stoelmassages op locatie, milieuvriendelijke car wash en bezorging van bloemen en gebak. Ons doel? Dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, meer vrije tijd hebben én genieten van de dingen die er écht toe doen.”

Well-being en health services

Arrange Integrated zegt dat ze in The Office Service de juiste match gevonden om de dienstverlening verder uit te breiden. Pancras Evers, Directeur Arrange Integrated: “Aandacht voor vitaliteit en ontspanning op de werkvloer (en daarbuiten!) is onlosmakelijk verbonden met een gezonde werkomgeving. Het is voor ons dan ook een logisch verlengstuk van ons dienstenaanbod. Wij hebben gekozen voor The Office Service als samenwerkingspartner vanwege het ondernemende karakter en de brede reeks aan diensten. Het is een partner die dezelfde drive heeft als wij, namelijk: werk en omgeving beter en leuker maken!”. 

‘Human touch’

Frederick Houtenbos, medeoprichter van The Office Service vult aan: “Het ondersteunen en ontzorgen van mensen binnen de werkomgeving was de gemene deler die tot de samenwerking met ArrangeGroup leidde. De combinatie van onze software en de human touch van ArrangeGroup zal voor veel bedrijven, die de vitaliteit en het welzijn van hun medewerkers als essentieel onderdeel van hun organisatie beschouwen, een grote meerwaarde zijn.”

‘Launching customers’

Vanaf half juni maken de medewerkers van ArrangeGroup - en overige bewoners van het Rotor Media Gebouw - zelf gebruik van de gemaksdiensten in het kantoor in Hilversum. Ter lancering staat er een ‘Rad van fortuin’ waarmee leuke kortingscodes te winnen zijn. Deze gemaksdiensten rollen we vanaf september 2018 ook uit naar het nieuwe hospitality concept NUTTIG!. Dit concept heeft de primeur op Zeeburgereiland in Amsterdam, in de commerciële plint van een wooncomplex. Het aanbieden van gemaksdiensten is een belangrijke meerwaarde van NUTTIG!, dat ook ruimte biedt voor eten & drinken, werken, evenementen en retail.

Op de foto van links naar rechts: Simone Wesdorp (Arrange Integrated) en Frederick Houtenbos (The Office Service)

Bron: Arrange Group

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

 • Keep it cool!

  Keep it cool!

  zondag 13 augustus

  Hoe reboard je na een korte staycation? Daarover schreef Manouk de Weert van Smart WorkPlace Partner Brink Management / ...

  Verder lezen

 • Medewerkers mentaal gezond houden

  Medewerkers mentaal gezond houden

  zondag 13 augustus

  Hoe houd je medewerkers mentaal gezond? Zorgverzekeraar ONVZ heeft Helder voor de Geest gelanceerd, een serie video’s ...

  Verder lezen

Terug naar boven