Natuur met hightech gecombineerd

Natuur met hightech gecombineerd

Een kleurrijke werkomgeving creëren kan op allerlei manieren. Smart WorkPlace Founding Partner Interface doet dat door natuur en technologie te combineren in twee nieuwe vloertegellijnen. 

De tapijttegelcollecties Visual Code en Drawn Lines zijn de nieuwste loten aan de stam van tapijtproducent Interface. Met Visual Code slaat Interface qua design volgens eigen zeggen een gewaagde koers in. Invloeden van handgemaakte materialen en technologie worden met elkaar verenigd. Kenmerkend voor deze collectie is het gebruik van patronen die de zintuigen prikkelen. Dat past in de trend om kantoren meer biofiel te maken voor een gezonde werkomgeving.

Diepte

Dat is ook terug te zien in de tweede nieuwe lijn: Drawn Lines. Deze luxe vinyltegels zijn voorzien van een opvallend patroon dat geïnspireerd is op fractalen in de natuur. Het patroon valt op door metallic draden die voor een glanzend effect en diepte zorgen.

Natuur met hightech gecombineerd

Carbon Neutral Floors

Visual Code en Drawn Lines zijn - net als alle andere tapijtegels en LVT-producten van Interface - gedurende de gehele levenscyclus CO2-neutraal. Het bedrijf compenseert de CO2-uitstoot volledig door te investeren in projecten op het gebied van onder meer herbebossing en het opwekken van water- en windenergie. Een en ander past in de circulaire gedachte van Interface, zoals het bedrijf in het eigen Climate Tack Back programma uitgevoerd.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven