Zeven hippe coworking spaces in Amsterdam

Zeven hippe coworking spaces in Amsterdam

Welke coworking spaces in Amsterdam inspireren de creativiteit van startups het meeste? De website siliconcanals.nl zette er zeven op een rij.

B. Amsterdam is volgens de auteurs ‘the hottest tech hub of the city’. B. Amsterdam startte in 2014 en beschikt inmiddels over drie gebouwen met een totaal van bijna 40.000 vierkante meter. B. Amsterdam was in november 2018 onderdeel van het evenement Coworking Europe 2018.  

WeWork, gestart in 2010, is een van de coworking spaces die wereldwijd groeit. In Amsterdam beschikt WeWork over vier locaties.

rent24 heeft twee gedeelde kantoorruimtes. Het concept startte in 2015 in Duitsland en wil een relaxte en huiselijke sfeer bieden. In de ruimtes zijn ook leisure activiteiten.

Merkspace startte in 2015 en heeft inmiddels zowel in Amsterdam als in Amstelveen een locatie. De panden hebben eigen restaurants en sportfaciliteiten. 

Spaces, gestart in 2008, is een van de snelst groeiende coworking spaces met wereldwijd honderden locaties. Spaces wilde oorspronkelijk denkers, doeners en imagineers bijeenbrengen.

TQ startte in 2016 en is een initiatief van The Next Web. TQ wil tech startups fors laten groeien door hen de juiste faciliteiten, events en communities te bieden.

Primalbase is een coworking bedrijf, gestart in 2017. Het bedrijf wil coworking organiseren op basis van de blockchain technologie.

Lees hier het hele artikel op siliconcanals.nl.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven