Arno Veenman winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar award

Arno Veenman winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar award

Arno Veenman, adviseur expertise HR bij de Volksbank, is tijdens Fleet Mobility Live in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2019.

Arno Veenman won de finale van Tamara Gieze (Arup) en Jeroen Brink (Alliander). Hij nam het stokje over van Gertjan Sybrandi (Stedin) die vorig jaar deze prijs won.

Dit jaar trof de vakjury drie vakbekwame finalisten die met energie en passie bezig zijn met het thema mobiliteit binnen hun organisaties. Alle drie de kandidaten hebben mooie resultaten geboekt in soms moeilijke omstandigheden. De keuze voor de Mobiliteitsmanager van het jaar 2019 was dan ook geen makkelijke opgave.

De vakjury vertelde over hun keuze voor Arno Veenman: “Arno is een projectmanager en rekenmeester met een groot mandaat in de organisatie. Hij heeft een duidelijk visie op het mobiliteitsbeleid van de Volksbank en is in staat geweest deze visie te vertalen tot een praktische roadmap waarin hij ambitieuze doelstellingen niet uit de weg gaat.”

Daarnaast prees de jury Arno voor zijn open houding richting kennisdeling. “Arno maakt dankbaar gebruik van (externe) kennisplatforms en van de kennis van de Anders Reizen coalitie partners, maar staat ook open om zijn kennis en ervaring te delen met andere bedrijven.”

De jury voor ‘Mobiliteitsmanager van het jaar award’ bestond uit Tineke de Wolf (Eneco), Daan Bieleveld (DSM), Arjen Juurlink (FrieslandCampina), Ronald Postma (Syndesmo), Gertjan Sybrandi (Stedin) en Henk Winckens (Enexis).

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven