Alles over coworking handzaam bijeen

Alles over coworking handzaam bijeen

Een interdisciplinaire open online database met alle publicaties over coworking. Dat is het uitgangspunt van de website coworkinglibrary.com.

De website is opgezet door Johanna Voll, onderzoeker aan de Europese Viadrina Universiteit in Frankfurt aan de Oder en lid van de German Coworking Federation, en Carsten Foertsch, verantwoordelijk voor de jaarlijkse Global Coworking Survey en voor www.deskmag.com, een online magazine over coworking. Voll en Foertsch zijn de afgelopen drie jaar bezig geweest met dit non-profit project. Onlangs hebben ze versterking gekregen van Hector Kolonas, de oprichter van included.co. Kolonas biedt met name technische ondersteuning.

De database omvat momenteel een kleine 200 publicaties. Van elke publicatie is een Engelstalige samenvatting opgenomen. In verband met copyright is er geen download van de publicatie mogelijk. Wel is het in veel gevallen mogelijk om contact met de auteur op te nemen.

Zoeken binnen de bibliotheek kan op verschillende manieren. Zo kan er gezocht worden op taal, op trefwoord, op type publicatie, op jaar van publicatie en op vakgebied. Daarnaast is het mogelijk zelf een publicatie te uploaden.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven